Roller Team Sirio 592 P 2006 luifel + schotel

Diesel Handgeschakeld 2006 187.000 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Strating Caravans B.V.

Algemeen

Merk Roller Team
Model Sirio
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2006
Modeljaar 2006
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 101 pk
Kilometerstand 187.000 km
Euro-klasse 3
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Fietsenrek Garage achter Hordeur Huishoudaccu Ladder Leeslampjes
Luifel Verduistering cabine
Onderstel/cabine
Achteruitrijcamera Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels ESP Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging
Techniek en veiligheid
Kluisje Koolmonoxide-melder Omvormer Rookmelder Serviceluik Zonnepaneel
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Verwarming
Kachel Ringverwarming
Slaapcomfort
Matras traagschuim

Gewichten en maten

Lengte opbouw 599 cm
Totale lengte 599 cm
Breedte 220 cm
Hoogte 280
Stahoogte 195 cm
Leeggewicht 2410 kg
Rijklaar gewicht 2510 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 990 kg

Indelingen

Bed
Dwarsbed Vast bed
Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 3 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 130 cm x 210 cm
1-persoonsbed 70 cm x 180 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze praktische Roller Team Sirio 592 P is gebouwd in het jaar 2006. De camper heeft een lengte van 5 meter 99, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 3 personen. Sportievere kampeerders zullen graag van het handige fietsenrek gebruik maken. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze camper, het laadvermogen bedraagt namelijk 990 kilo. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

Het onderstel is van het merk Ford. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en airbags.

Door de praktische standaardzit, die eenvoudig tot bed kan worden omgebouwd, heeft u de nodige zit- en slaapgelegenheid. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Een ingebouwde 10 liter boiler voorziet u van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (60 liter) met vriescompartiment ingebouwd.

U kunt in deze camper genieten van een uitstekende nachtrust dankzij het traagschuimmatras op het bed. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Deze camper heeft een televisie en een ingebouwde audio-installatie, zodat u ook tijdens uw vakantie lekker naar muziek kunt luisteren of tv kunt kijken. Om TV kijken via de satelliet mogelijk te maken, is de camper reeds voorzien van een vaste schotelantenne. De camper is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper. U bent beschermd tegen zon en regen door de snel uit te draaien Fiamma cassetteluifel die aan de camper is bevestigd. Met de aanwezige zonnepanelen kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. Afsluitend worden nog de accessoires genoemd die het kamperen veraangenamen. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp, de ladder en de omvormer.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Roller Team Sirio 592 P kennis te maken.

Genoemde prijs is exclusief ons vrijblijvend aan te schaffen "garantiezekerheid" van €1.450,=. Bestaande uit: onderhoudsbeurt, volledige campercheck, Bovag garantie en indien nodig nieuwe APK, distributieriem, start accu en huishoudaccu.


Lees meer

Contact

Roller Team Sirio 592 P 2006 luifel + schotel

Strating Caravans B.V.

Weg Der Verenigde Naties 5

9636 HW, Zuidbroek (Groningen)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen