Algemeen

Merk Hymer
Model BMC-I 690
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2020
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 11.800 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4

Gewichten en maten

Totale lengte 739 cm
Breedte 229 cm
Hoogte 296
Stahoogte 198 cm
Rijklaar gewicht 3130 kg

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

HYMER BMC-I 690 INTEGRAAL QUEENSBED / L-ZIT / GARAGE
MB 418 CDI 130 KW 177 PK, EURO 6c, 9 G-TRONIC AUTOMAAT
NOVEMBER 2020 11.800 KM, OP HET INNOVATIE ALKO SLC CHASSIS


Lengte  : 7.39m
Breedte : 2.29m
Hoogte  : 2.96m
Kentekengewicht: 3130 kg

De allernieuwste Hymer BMC-I 690 met topindeling.
Hiermee Europa ontdekken.......... een beleving apart! 

Deze luxe Hymer BMC-I 690 is uitgevoerd met de nieuwste Mercedes Benz 418 CDI 177 PK Euro 6c motor met de 9G-Tronic automaat incl. Hold functie. Dankzij het innovatieve SLC Chassis is comfortabel rijgedrag en stabiele wegligging gegarandeerd. Het is een on-afhankelijk torsie geveerd breedspoor met laag zwaartepunt, techniekvakken, verwarmde vlakke bodem en doorlaadmogelijkheid.  Het lederen stuurwiel met bediening voor de MBUX 10,25 DAB multimediasysteem geeft een fantastisch gebruikersgemak van o.a. het navigatiesysteem, achteruitrijcamera, dmv. touchscreen. Tevens voorzien van cruise control, motorairco, elektrische parkeerrem, Mercedes lichtmetalen velgen, ESP, bestuurders en bijrijdersairbag, en elektrisch bedienbare spiegels en ramen.

2 comfortabele pilotestoelen kantelbaar en in hoogte verstelbaar, draaibaar naar een gezellige zitgroep met luxe salontafel en zijbank.
Het interieur bestaat uit het Hymer Grand Oak meubilair met de luxe Kitami bekleding wat in combinatie met de vele LED verlichting een bijzondere sfeer geeft.

De royale hoekkeuken heeft een luxe keukenblad met spoelbak en 3 pits kooktoestel met automatische ontsteking, diverse gelagerde laden met verrassend veel bergruimte voor het kookgerei en boodschappen, grote Smart Tower koelkast met vriezer, en automatische energiekeuze.

Het slaapgedeelte achterin heeft een royaal vrijstaand bed van 195x150 cm (in hoogte verstelbaar) met meerzone koudschuim matras op lattenbodem voor optimaal slaapcomfort. Bovenin de cabine is een ruim tweepersoons hefbed.
De ruime badkamer met wastafel heeft een Thetford toilet met SOG en extra kastruimte, en ertegenover een grote douchecabine. Door de tussenwand te sluiten ontstaat er een ruime slaapkamer met sanitaire ruimte en veel privacy.
De royale garage is bereikbaar via een grote deur links en rechts, en biedt voldoende ruimte voor het binnen stallen van uw fietsen en andere bagage. Door het in hoogte verstelbare bed heeft de garage een variabele hoogte van 90 cm tot 115 cm.

De camper is voorzien van het Truma Combi Plus boiler/verwarming systeem met ring-verwarming. De 180 ltr schoon - en 150 ltr vuilwatertank zijn in de (verwarmde) vloer weggewerkt.
Bovendien is deze camper voorzien van grote luifel, automatische schotel met TV,  Truma Duocontrol CS gasflesschakeling, zonnepaneel, extra huishoudaccu, BBQ aansluiting buiten, isolatiedeken cabine, Thule liftbare fietsendrager, trekhaak en E&P hydraulisch levelsysteem voor het automatisch waterpas stellen.


Hymer B MC-I 690 177 PK 9G-Tronic Automaat, Topindeling !

Enkele highlights van deze Hymer:

Mercedes Benz 418 CDI 177 PK
9Gtronic automaat incl. Hold functie
Hymer comfort plus pakket
Innovatieve SLC Chassis 4430 kg
Meubels in Grand Oak houtdecor
Voorzien van de beste Polyrethaan isolatie
Volledig vlakke vloer
Makkelijk toegankelijk bed

Binnenkort al op reis met deze camper? Bel voor een bezichtiging 0521 441055


HULST CAMPERS, UW HYMER PARTNER!


Lees meer

Contact

Hymer BMC-I 690  Automaat

Hulst Integraal Campers B.V.

Meppelerweg 153

8344 XW, Onna (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen