Algemeen

Merk Volkswagen
Model California
Uitvoering Buscamper
Bouwjaar 2004
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 275.000 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Airco op motor Airconditioning Alarm Audioinstallatie Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen
Elektr. bedienbare spiegels Leren stuur Lichtmetalen velgen Navigatie Parkeersensoren achter Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak Turbo diesel
Techniek en veiligheid
Lader Reservewiel Reservewiel-beugel Zonnepaneel
Exterieur/Interieur
Combicassettes Garage achter Leeslampjes
Keuken
Gascomfoor Koelkast
Verwarming
Airco woongedeelte Kachel
Sanitair
Schoonwatertank (vast)
Radio/TV
Radio-voorbereiding

Gewichten en maten

Breedte 200 cm
Leeggewicht 2244 kg
Max. toelaatbaar gewicht 2800 kg

Indelingen

Bed
Bovenbed Lengtebed
Keuken
Middenkeuken
Zit
Halve treinzit

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 120 cm x 220 cm
1-persoonsbed 140 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom deze Volkswagen California 130 PK eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen ingericht bij REIMO mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen.alle boekjes zijn aanwezig en de camper word gekeurd gelevert met nieuwe APK voor een jaar.

Onderweg profiteert de bestuurder van het gemak van cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen. De dieselmotor wordt bediend met handmatige 6 versnellingen.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit van echt leder met twee draai pilot stoelen er tegenover, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 2-pits kooktoestel. Om al uw etenswaren op te bergen is er een koelkast ingebouwd.

In de camper vindt u onder meer twee maal een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Door het bovenbed beschikt de camper over twee handige extra slaapplaatsen.

In een warm klimaat zorgt de airco voor de nodige verkoeling. De verwarming draagt bij aan een prettige binnentemperatuur als het buiten wat kouder is.

De audio-installatie van deze camper zorgt voor vele uurtjes onbezorgd luisterplezier. Met de aanwezige zonnepanelen (100 Wh) kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. Als opvallende, aanvullende kenmerken noemen wij graag nog de leeslampjes, de lader, de lichtmetalen velgen, het alarm, het reservewiel en de reservewielbeugel.de trekhaak is makkelijk om een fietsendrager op te plaatsen.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Volkswagen California 130 PK of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

inruil van uw auto motor caravan boot en natuurlijk uw camper is mogelijk.
wij zijn 7 dagen open.
tot ziens bij budget campers op de caravanboulevard
Lees meer

Contact

Volkswagen California 130 PK REIMO uitv hoog dak airco

Budget caravans en campers

Kelvinstraat 2

1704 RS, Heerhugowaard (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen