Mercedes-Benz Sprinter 316CDI Sunset 7-traps automaat

Diesel Automaat 2015 158.837 km 2 gordels
Verkocht

Aangeboden door Campermakelaar West-Brabant en Zeeland

Algemeen

Merk Mercedes-Benz
Model Sprinter 316CDI
Uitvoering Buscamper
Bouwjaar 2015
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 163 pk
Kilometerstand 158.837 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 2
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Airco op motor Audioinstallatie Cabine airco Climate control Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Lichtmetalen velgen Multifunctioneel stuur Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stoelverwarming Stuurbekrachtiging Trekhaak Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Dakluik Garage Garage achter Huishoudaccu Leeslampjes Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Buitendouche Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast)
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Verwarming
Ringverwarming Standkachel
Techniek en veiligheid
Omvormer Zonnepaneel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Radio/TV
Antenne-voorbereiding

Gewichten en maten

Totale lengte 600 cm
Breedte 199 cm
Hoogte 310
Stahoogte 214 cm
Leeggewicht 2955 kg
Rijklaar gewicht 3055 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 545 kg

Indelingen

Keuken
Middenkeuken
Bed
Lengtebed
Zit
Kleine zit

Bedden

Deze camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 1 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 160 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze fraaie Mercedes-Benz Sprinter 316 CDi Sunset buscamper automaat (2015) is van 1e eigenaar en een ware buitenkans. De bus is direct na nieuw-levering omgebouwd naar buscamper, door de Zeeuwse camperbouwer Sunset. Zeer nette buscamper met lengtebed (160x200cm) en bergruimte onder het bed voor 2 e-bikes. De bus is o.a. voorzien van een zonnepaneel, omvormer, standkachel en een trekhaak. Daarnaast wordt een set winterbanden op stalen velgen bijgeleverd. De schuifdeur is voorzien van een electrische soft-close sluithulp.

Achterin bevindt zich een royaal 2 persoons lengte bed van 160x200cm. Dit bed is voorzien van verstelbare lattenbodems en dikke comfortmatrassen. De middenkeuken is voorzien van een compressorkoelkast met vriesvak, een spoelbak met mengkraan en een 2-pits gascomfoor. De zithoek bestaat uit de twee draaibare voorstoelen en een tafeltje. Ook is er een bijpassend krukje zodat er zelfs met 3 mensen aan tafel kan worden gezeten.

Deze buscamper is gebouwd op basis van een Mercedes Sprinter 316 CDi L2H3 en is voorzien van een 163 pk sterke 2.2 CDi dieselmotor (Euro 5) en een 7-traps automaat. Voor uw comfort tijdens het reizen is de bus uitgerust met automatische airconditioning, elektrisch bediende ruiten en spiegels, cruisecontrol, stoelverwarming en af-fabriek multimediasysteem met navigatie, bluetooth en geïntegreerde achteruitrijcamera. De cabine kan worden verduister d.m.v. een set isolatiedekens.

De camper wordt geleverd inclusief 6 maanden Premium-garantie via CarGarantie. Deze kan tegen meerprijs worden verlengd naar 12 maanden en/of uitgebreid naar Full-garantie. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Deze camper is te bezichtigen op onze locatie in Oud Gastel.

Openingstijden locatie Oud Gastel

Maandag op afspraak
Dinsdag gesloten
Woensdag op afspraak
Donderdag van 10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Zondag gesloten

Bent u enthousiast over deze camper en wilt u meer informatie of een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op met Alexander Michielsen via 06 – 1128 9683 of amichielsen@campermakelaar.nl.

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en RDW-controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl van toepassing. Deze zijn in te zien op onze website www.campermakelaar.nl/algemene-voorwaarden/

* Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.*

Lees meer

Contact

Mercedes-Benz Sprinter 316CDI  Sunset 7-traps automaat

Campermakelaar West-Brabant en Zeeland

Vierschaarstraat 2

4751 RP, Oud Gastel (Zeeland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen