Algemeen

Merk Challenger
Model Mageo
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2016
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 131 pk
Kilometerstand 53.700 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Carkit Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
ESP Luchtvering Navigatie Regen sensor Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Touchscreen Trekhaak Turbo diesel Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik groot Elektrisch instelbare tafel Fietsenrek Gordijnen vast Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting
Ladder LED interieur verlichting Leeslampjes Luifel Multi toegankelijke grote garage Nachtverlichting Panoramadak Verduistering cabine Verstelbare tafel XXL garage
Radio/TV
Aux Bluetooth Televisie Televisiebeugel TV-antenne USB
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Spoelbak-kraan Vriesvak
Techniek en veiligheid
12V aansluitingen leefruimte Handsfree carkit Hill hold functie Lader USB laadpunten leefruimte Zonnepaneel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Douche Schoonwatertank (vast) Toiletruimte
Verwarming
Ringverwarming Standkachel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Lengte opbouw 669 cm
Totale lengte 669 cm
Breedte 233 cm
Hoogte 289
Stahoogte 210 cm
Leeggewicht 2785 kg
Rijklaar gewicht 2885 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 715 kg

Indelingen

Zit
Draaibare cabinestoelen L-zit Tweezitsbank lengterichting Tweezitsbank met gordels
Bed
Hefbed elekrisch Slaapplaats zitgroep
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Achter-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 196 cm
2-persoonsbed 140 cm x 210 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Extra opties
  • 12 maanden Premium garantie
  • Automatische versnelling
  • Luchtvering
  • 2Din audio met navigatie e.d.
  • Elektrisch hefbed
  • Zeer ruime zitgroep
  • 3 zijden toegankelijke XXL garage

Compacte ruime camper met een stijlvol modern interieur waaraan het u aan niets ontbreekt om met 4 personen te reizen en te verblijven. 

Een riante L-zitgroep waar u stationair met 7 personen comfortabel kunt vertoeven, rondom een grote elektrisch in hoogte en met het One-touch systeem meervoudig verstelbare tafel. De zitgroep laat zich hiermee tevens zeer eenvoudig tot een twee persoons bed transformeren. Het bovenliggende grote panorama dakvenster biedt een extra ruimtelijke dimensie en een overvloed aan daglicht.

Boven de zitgroep bevind zich het elektrische hefbed welke desgewenst op elke hoogte kan worden neergelaten. In de laagste stand zakt dit bed tot een lage en comfortabele instap hoogte, in een hogere stand biedt deze slaapruimte aan twee personen in de ondergelegen zitgroep.

Een volwaardige kitchenette voorzien van gaskomfoor met drie branders, met bovenliggend een Dometic afzuigunit. Grote spoelbak met handig geïntegreerd afdruipplateau/snijplank en een luxe mengkraan. Onder en boven voorzien van ruime kasten en laden met soft-close systeem en uiteraard een automatisch van energiebron wisselende grote koel/vriescombinatie met een apart vriesvak.

De achterin over de gehele breedte van de camper gelegen zeer ruime luxe toilet/wasruimte, is uitgevoerd met een volwaardige afgescheiden ruime douchcabine, een design wastafel met luxe mengkraan, draaibaar cassette toilet, meerdere grote spiegels, diverse kasten waaronder een zeer ruime garderobekast met volop leg en hangruimte.

Aan opbergruimte zult u in deze camper niets te kort komen, naast de diverse ruime kasten en laden in het interieur beschikt u over een ruime garage die zeer praktisch vanaf drie zijden van de camper toegankelijk is.    

In de cabine heeft u de beschikking over een automatische versnelling (6) luchtvering, veelzijdig instelbare draaibare luxe stoelen met brede armleuningen, airconditioning, 2DIN infotainment systeem met Bluetooth carkit, USB, Aux, en achteruitrijcamera, Airbags, Cruise control, bekerhouders, en ook hier veel opbergruimte in de diverse vakken en kasten. Boven de cabine zorgt het panorama dakvenster met combi plisségordijn/hor voor extra daglicht e/o ventilatie in de gehele camper.

Camper staat op Frans kenteken en wordt op naam van de nieuwe eigenaar ingevoerd, RDW gekeurd en op NL kenteken gezet. Gehanteerde verkoopprijs is inclusief alle kosten, complete service en begeleiding naar het NL kenteken en NL - APK keuring t/m 11-2024

Wordt geleverd met 12 maanden Premium garantie. Eventueel uit te breiden naar Full e/o 24 maanden garantie.

Deze Challenger Mageo 290 is op afspraak te bezichtigen in Lelystad (FL)

Bent u enthousiast over deze camper en wilt u meer informatie, foto's of een bezichtiging? Neem dan contact op met onze makelaar in de regio Flevoland – Noord Holland, Richard van Tinteren.

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en RDW-controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar van toepassing. Deze zijn in te zien op onze website.

Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.
Lees meer

Contact

Challenger Mageo 290 Automaat

Campermakelaar Flevoland - Noord Holland

Binnendijk 54

8244 AH, Lelystad (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen