Algemeen

Merk Adria
Model Coral Silver Edition
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2009
Modeljaar 2009
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 110.363 km
Euro-klasse 4
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Airco op motor Airconditioning Audioinstallatie Bearlock Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb.
Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels ESP Luchtvering Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak Turbo diesel Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Garage Garage achter Hagelbestendig dak
Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Oven Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Decoder Schotel Televisie Televisiebeugel TV-antenne
Techniek en veiligheid
Kluisje Lader Reservewiel Serviceluik Zonnepaneel
Verwarming
Airco woongedeelte Centrale verwarming Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras pocketveren

Gewichten en maten

Lengte opbouw 690 cm
Leeggewicht 2965 kg
Rijklaar gewicht 3065 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 535 kg

Indelingen

Bed
Vast bed Vrijstaand bed
Keuken
Middenkeuken
Zit
Middendinette
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Geniet van uw vakantie en ga eropuit met deze Adria Coral Silver Edition 690 SP, gebouwd in 2009. Deze kampeerwagen heeft een maximaal gewicht van 3500 kg (Kenteken staat nu op 3500 KG maximaal gewicht dit is naar wens aan te passen tot 4250 KG. (dan wel met groot rijbewijs)  en telt 4 slaapplaatsen. Het panoramadak zorgt, tijdens donkere dagen voor voldoende daglicht in deze camper. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Adria camper een hagelbestendig dak. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en luchtvering.

De centraal geplaatste middendinette biedt volop gelegenheid om gezellig samen te zitten. In de luxe uitgeruste keuken van deze Adria vindt u onder andere een afzuigkap voor de afvoer van kookluchtjes en warmte én een oven, om bijvoorbeeld verse broodjes te bakken. Voor het opbergen van uw voorraad is er een apothekerskast aanwezig. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

U zult de gemakkelijk instap van dit vrijstaande queensbed zeker waarderen. Dankzij de pocketveringmatrassen en lattenbodems op de bedden komt u rustig en comfortabel de nacht door. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich heerlijk op kunt frissen. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

De airco zorgt tijdens warme dagen voor een heerlijk koel interieur. Door de winterisolatie van deze camper en de aanwezigheid van een kachel beschikt u over een lekker warme camper tijdens winterse dagen. Dit maakt deze camper ook geschikt voor wintersportvakanties.

Met de ingebouwde audio-installatie en aanwezige televisie in deze camper, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete muziek en programma's kijken. U kunt met de satellietontvanger en vaste schotelantenne van deze camper ook op vakantie naar uw favoriete programma's kijken. Handig is ook de Omnistore cassetteluifel, welke u in een paar tellen in en uit kunt draaien. Met de aanwezige zonnepanelen produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. Afsluitend worden nog de accessoires genoemd die het kamperen veraangenamen. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de televisiebeugel en de buitenlamp.

Wilt u meer informatie over deze Adria Coral Silver Edition 690 SP? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

- Cassete luifel                                                 
- Achteruitrijcamera
- Fietsenrek (memo)                                         
- Trekhaak (vast)
- Navigatie systeem.                                         
- Plisseeverduistering cabine.
- TV schotel 85 cm (SKEW)                                 
- TV lcd.
- Truma combi 6 boiler (1 jaar oud)                     
- Zonnepaneel 1x vast
- Omvormer 12v --> 220v                                 
- Luchtvering achterzijde incl. Paneel.
- Dak airco dometic (woongedeelte)                   
- Gas oven.
- Cruisecontrol                                                 
- Versnellingsbak slot
- Motorairco

Afleverpakket incl. 12 maanden Bovag garantie € 995,-
De camper wordt afgeleverd met Bovag garantie en complete onderhoudsbeurt.

*Deze advertentie is met de grootst mogelijke nauwkeurigheid samengesteld, Kijk bij een bezichtiging altijd de opties na die voor u van invloed kunnen zijn op uw beslissing*
Lees meer

Contact

Adria Coral Silver Edition 690 SC **VERKOCHT**

Peerdeman Caravancenter

Bedrijfsweg 8

1613 DX, Grootebroek (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen