Algemeen

Merk Challenger
Model Graphite
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2019
Modeljaar 2019
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 170 pk
Kilometerstand 33.600 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Fietsenrek Garage achter Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes
Luifel Panoramadak
Onderstel/cabine
Achteruitrijcamera Airco op motor Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare spiegels Multifunctioneel stuur Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Techniek en veiligheid
Veiligheidssloten Zonnepaneel
Radio/TV
Televisie Televisiebeugel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Kachel Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 700 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 287
Leeggewicht 3008 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Slaapbank Vrijstaand bed
Zit
Halve treinzit Treinzit
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 5 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 160 cm x 195 cm
2-persoonsbed 140 cm x 195 cm
1-persoonsbed 100 cm x 205 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Challenger Graphite 358 een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2019 is geschikt voor 5 personen. Door het fraaie panoramadak heeft u in de camper altijd voldoende daglicht, zowel tijdens uw reis als op de plaats van bestemming. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Challenger camper niet deren, het is er prima tegen bestand. Sportievere kampeerders zullen graag van het handige fietsenrek gebruik maken.

Het onderstel is van het merk Ford. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten, drinken, lezen en borrelen wordt gevormd door de treinzit. Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

Het queensbed dat vrijstaat van de wanden geeft het gevoel van luxe en ruimte. Boven de zitgroep bevindt zich een ruimtebesparend hefbed, waar 2 personen kunnen slapen. Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems en traagschuimmatrassen, zeker niet ontbreken. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer. Daar is ook een cassettetoilet ingebouwd. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Met de televisie, waarmee deze camper is uitgerust, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete televisieprogramma′s kijken. In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Met de aanwezige zonnepanelen kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. Graag brengen wij nog de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de televisiebeugel en de buitenlamp onder de aandacht, die de vrijheid van het camperen nog eens extra benadrukken.

Bent u geïnteresseerd in deze Challenger Graphite 358? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.

* Hoewel wij onze advertenties met de grootste mogelijke zorg samen stellen kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten in opties en/of andere ingevoerde gegevens. Gezien wij gebruikte voertuigen verkopen kunnen er ondanks onze precisie bij de inkoop gebruikssporen en/of beschadigingen zijn. Wij adviseren u dan ook om zaken die uw koop beslissing zouden kunnen beïnvloeden voor aankoop te controleren.
Lees meer

Contact

Challenger Graphite 358 automaat queensbed

Bens Campers en Caravan Service vof

Hoefslag 7 a

5411LS, Zeeland (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen