Adria Matrix M 670 SL

Diesel Handgeschakeld 2016 45.930 km 5 gordels
Verkocht

Aangeboden door Bens Campers en Caravan Service vof

Algemeen

Merk Adria
Model Matrix M
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2016
Modeljaar 2016
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 131 pk
Kilometerstand 45.930 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
Achteruitrijcamera Airbag(s) Airco op motor Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Leren stuur Multifunctioneel stuur Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Garage Garage achter Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu
Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Omvormer Reservewiel Reservewiel-beugel Zonnepaneel
Keuken
Boiler Gascomfoor Oven Vriesvak
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Kachel Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 730 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 285
Leeggewicht 2973 kg
Rijklaar gewicht 3113 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Kleine zit L-zit
Bed
2 aparte bedden Hefbed
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 5 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

Losse bedden 80 cm x 195 cm
2-persoonsbed 140 cm x 195 cm
1-persoonsbed 90 cm x 205 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom deze Prachtige Adria Matrix M 670 SL eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 5 personen. Door de aanwezigheid van het royale, zonnige panoramadadak is er altijd veel daglicht in de camper aanwezig. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Adria camper geen zorgen te maken over hagelschade.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

Verder beschikt de camper over een kleine zit, die een prettige plek biedt om rustig te lezen, te spelen of wat te drinken. Een sfeervolle L-zit nodigt u uit voor de nodige gezellige uurtjes. De luxe en compleet uitgevoerde keuken van deze Adria camper heeft onder meer een oven, zodat u broodjes af kunt bakken en ovengerechten kunt maken. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water.

Er wordt veel ruimte bespaard door het gebruik van het tweepersoons hefbed boven de zitgroep. De aparte bedden waarmee de camper is uitgerust bieden een ruime slaapplek aan 2 personen. U kunt in deze camper genieten van een uitstekende nachtrust dankzij de lattenbodems en de traagschuimmatrassen op de bedden. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

U kunt in de camper ook gewoon tv kijken of muziek luisteren via de ingebouwde audio-installatie. Om TV kijken via de satelliet mogelijk te maken, is de camper reeds voorzien van een vaste schotelantenne. Doordat deze camper met een hordeur is uitgerust, heeft u in de camper geen last van insecten. Met de aanwezige zonnepanelen kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. Afsluitend leggen wij graag nog het accent op de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de omvormer, die de lijst van opties en accessoires completeren.

fiat ducato
130 pk
cruisecontrol
Km registratie inzichtelijk
airco motor
zonpaneel
automatische schotel en TV
Hordeur
enkele bedden
multifunc stuur
navigatie
Electrisch hefbed
Cabineblindering
Aparte douche en toilet
groete koelvriescombi
gasbakoven
garage 100cm br x 110cm hoog
dubbele garagedeur
luifel
trekhaak
16inch wielen
leder bekleding
2 draaibare relax stoelen
reservewiel



Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Adria Matrix M 670 SL of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

* Hoewel wij onze advertenties met de grootste mogelijke zorg samen stellen kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten in opties en/of andere ingevoerde gegevens. Gezien wij gebruikte voertuigen verkopen kunnen er ondanks onze precisie bij de inkoop gebruikssporen en/of beschadigingen zijn. Wij adviseren u dan ook om zaken die uw koop beslissing zouden kunnen beïnvloeden voor aankoop te controleren.
Lees meer

Contact

Adria Matrix M 670 SL

Bens Campers en Caravan Service vof

Hoefslag 7 a

5411LS, Zeeland (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen