Algemeen

Merk Challenger
Model Mageo
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2019
Modeljaar 2019
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 31.720 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 4

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Adaptive Cruise Control Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Breedspoor Chassis Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen
Elektr. bedienbare spiegels Multifunctioneel stuur Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak Verlaagde instap Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Fietsenrek Garage XL Hagelbestendig dak Hordeur Horren en verduisteringsgordijnen Huishoudaccu
Indirecte verlichting Ladder Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Gascomfoor Koelkast Spoelbak Vriesvak
Techniek en veiligheid
Serviceluik Veiligheidssloten Zonnepaneel
Verwarming
Ringverwarming Truma Diesel
Radio/TV
Radio/CD
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 740 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 290
Stahoogte 190 cm
Leeggewicht 2915 kg
Rijklaar gewicht 2985 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 515 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed Zitgedeelte om te bouwen naar slaapplaatsen
Zit
Halve treinzit Zij bank
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 5 personen, met 4 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 90 cm x 200 cm
1-persoonsbed 90 cm x 195 cm
2-persoonsbed 140 cm x 190 cm
1-persoonsbed 120 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Bekijk deze jonge Challenger Mageo 387 GA, gebouwd in het jaar 2019, eens van dichtbij. De kampeerwagen heeft nog een heel leven voor zich, beschikt over bijzonder veel ruimte en biedt een slaapplaats aan 5 personen. Door het fraaie panoramadak heeft u in de camper altijd voldoende daglicht, zowel tijdens uw reis als op de plaats van bestemming. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Challenger camper hagelbestendig. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De ingebouwde koelkast (120 liter) met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

Er wordt veel ruimte bespaard door het gebruik van het tweepersoons hefbed boven de zitgroep. De twee enkele bedden zorgen voor een gemakkelijke instap. In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

In een warm klimaat zorgt de airco voor de nodige verkoeling. Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

U kunt in deze camper heerlijk naar uw favoriete muziek luisteren via de ingebouwde audio-installatie. Door de hordeur, waarmee deze camper is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. Op de camperplaats aangekomen kunt u de Fiamma cassetteluifel in een oogwenk uitdraaien. Met de geplaatste zonnepanelen (100 Wh) verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Aanvullend worden nog de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de buitenlamp en de ladder onder de aandacht gebracht.

Wilt u meer informatie over deze Challenger Mageo 387 GA? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Deze camper word afgeleverd met :
  • met 1 jaar volledige garantie
  • campercheck
  • onderhoudsbeurt
Lees meer

Contact

Challenger Mageo 387 GA

Boshuyscampers

Monseigneur Borretstraat 67

5375 AB, Reek (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen