Algemeen

Merk Adria
Model Coral
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2003
Modeljaar 2003
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 128 pk
Kilometerstand 179.734 km
Euro-klasse 3
Aantal gordels 6
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Elektrisch opstapje Garage Garage bergruimte Hagelbestendig dak Hordeur Leeslampjes
Luifel
Onderstel/cabine
Achteruitrijcamera Audioinstallatie Bearlock Camera LPG-tank Luchtvering Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
LCD-tv Schotel Televisie Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
bearlock LPG onderbouw Zonnepaneel
Keuken
Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Verwarming
Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 680 cm
Breedte 220 cm
Hoogte 267
Leeggewicht 2871 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Dwarsbed Ombouw zitgroep
Zit
Treinzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 130 cm x 210 cm
2-persoonsbed 120 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze praktische Adria Coral 680 DP is gebouwd in het jaar 2003. De camper heeft een lengte van 6 meter 80, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Adria camper hagelbestendig.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere een achteruitrijcamera, luchtvering, stuurbekrachtiging en een startonderbreker.

In de ruime treinzit vindt u een gezellige plek om te zitten, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Dankzij de ingebouwde audio-installatie en aanwezige televisie, kunt u in de camper ook heerlijk naar muziek luisteren en uw favoriete tv programma's kijken. Tenslotte is er ook een schotelantenne voor televisieontvangst via de satelliet aanwezig. Door de hordeur, waarmee deze camper is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. Met de aanwezige zonnepanelen kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel en de buitenlamp zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Adria Coral 680 DP kennis te maken.

Campercasa Camper is een allround camperbedrijf en importeerd de merken Challenger, Chausson en Itineo. van deze merken hebben wij altijd een aantal modellen in onze showroom.
Daarnaast verhuren wij ruim 30 campers van deze merken.
Hierdoor is het ook mogelijk om de camper welke u op het oog heeft uit te proberen. tevens hebben wij aan het eind van het huurseizoen zo'n 10 van deze verhuurcampers beschikbaar voor de verkoop.
Ook kunt bij ons terecht voor service, reparatie, onderhoud en het opbouwen van accessoires.
Wij zijn een Bovag erkend bedrijf met reeds vele jaren ervaring.
Lees meer

Contact

Adria Coral 680 DP ruime treinzit 6 gordels

CamperCasa camperverhuur en verkoop

Noordervaart 176

1841 JD, Stompetoren (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen