Algemeen

Merk Hymer
Model Tramp
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2022
Modeljaar 2022
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 170 pk
Kilometerstand 31.830 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Climate control Cruisecontrol DAB-radio
Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels ESP Leren stuur Lichtmetalen velgen Multifunctioneel stuur Navigatie Regen sensor Start en stop Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stoelverwarming Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes
Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Circulatie-verwarming Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 739 cm
Breedte 228 cm
Hoogte 290
Leeggewicht 2970 kg
Rijklaar gewicht 3172 kg
Max. toelaatbaar gewicht 4200 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Face to face

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Hymer Tramp een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2022 is geschikt voor 4 personen. Door de aanwezigheid van een panoramadak is er ook in de donkere seizoenen voldoende daglicht in deze camper aanwezig. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Hymer camper een hagelbestendig dak. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager.

De aandrijving wordt verzorgd door een duurzame dieselmotor met een automatische versnelling.

Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Er wordt veel ruimte bespaard door het gebruik van het tweepersoons hefbed boven de zitgroep. De twee enkele bedden zorgen voor een gemakkelijke instap. Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems en traagschuimmatrassen, zeker niet ontbreken. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via de ringverwarming.

Kijken naar uw favoriete programma's of luisteren naar heerlijke muziek wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde audio-installatie en de aanwezige televisie. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een schotelantenne. De camper is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper. Verder ontbreekt het u aan niets, want de afwerking van deze Hymer Tramp bestaat ondermeer uit een vaste afvalwatertank, indirecte verlichting, leeslampjes, een televisiebeugel, een buitenlamp en lichtmetalen velgen.

Bent u geïnteresseerd in deze Hymer Tramp? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.

Camper Talsma: Een jong bedrijf waar u zich welkom voelt. Door de almaar groeiende markt en onze passie voor campers zijn wij Camper Talsma gestart.
Een vertrouwd adres voor al uw wensen op campergebied.


Wij staan bekend om onze grote klantgerichtheid & daarmee klanttevredenheid.
U bent namens al onze collega’s van harte uitgenodigd in onze prachtige showroom te Dronryp.
Lees meer

Contact

Hymer Tramp  685 S Hefbed Face 2 Face

Camper Talsma B.V.

De Alde Mar 26

9035 VP, Dronryp (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen