Algemeen

Merk McLouis
Model MC4
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2021
Modeljaar 2021
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 12.541 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Centr. deurvergr. afstandsb. Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Fietsenrek Luifel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Ringverwarming
Techniek en veiligheid
Omvormer

Gewichten en maten

Leeggewicht 2888 kg
Rijklaar gewicht 2988 kg
Laadvermogen 512 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Vrijstaand bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Face to face

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Liefhebbers van reizen en kamperen maken met deze jonggebruikte camper uit het jaar 2021 een uitstekende keus. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, stuurbekrachtiging, ABS, airbags en een startonderbreker. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

De camper beschikt over een treinzit, om aan het einde van de dag samen ontspannend te eten en te drinken. Centraal in de camper bevindt zich de complete middenkeuken. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

U zult de gemakkelijk instap van dit vrijstaande queensbed zeker waarderen. Boven de zitgroep bevindt zich een ruimtebesparend hefbed, waar 2 personen kunnen slapen. Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems en traagschuimmatrassen, zeker niet ontbreken. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich heerlijk op kunt frissen. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

De u geboden vrijheid en onafhankelijkheid wordt mede bewerkstelligd door de vaste afvalwatertank, de buitenlamp en de omvormer.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

*De voordelen van Linberg voor u zijn:
  • Sinds 1968 ruime ervaring binnen de branche
  • Goed opgeleide medewerkers, met ruime ervaring
  • Goed uitgeruste werkplaats, BOVAG gecertificeerd, en door alle bekende verzekeraars geselecteerd schadeherstelbedrijf
  • Reparatie alleen met kwaliteitsmaterialen en merkartikelen
  • Officieel dealer van de bekende A-merken: Hobby, Knaus, Weinsberg, Unico, Isabella, Doréma, Walker, Brand, Thule, Fiamma, Dometic, Reich, Truma, AL-KO, Enduro
  • Alles binnen één bedrijf: Caravans, voortenten, werkplaats, stalling, kampeerwinkel voor alle onderdelen en alles voor in, op en om de caravan.

Wij hebben alle moeite genomen om de informatie op deze website zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij ons de Caravan op zaken die uw koopbeslissing zouden kunnen beïnvloeden.
Lees meer

Contact

McLouis MC4

Linberg

Rijksweg 231

5124 NA, Molenschot (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen