Algemeen

Merk Chausson
Model Welcome
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2019
Modeljaar 2019
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 22.370 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Garage Garage achter Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting
Leeslampjes Luifel Panoramadak
Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Airco op motor Audioinstallatie Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Lichtmetalen velgen Startonderbreker Stoel(en) draaibaar
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Radio/TV
Televisie Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
Serviceluik Zonnepaneel
Slaapcomfort
Matras pocketveren Matras traagschuim
Verwarming
Kachel Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 739 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 289
Leeggewicht 3062 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Slaapbank Vrijstaand bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Face to face

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 5 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 160 cm x 200 cm
2-persoonsbed 145 cm x 195 cm
1-persoonsbed 100 cm x 205 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze praktische Chausson Welcome 738 XLB is gebouwd in het jaar 2019. De camper heeft een lengte van 7 meter 39, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 5 personen. Deze camper geeft u bovendien een extra gevoel van ruimte en licht, gerealiseerd door het fraaie, zonnige panoramadak. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Chausson camper hagelbestendig. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, ABS, airbags en een startonderbreker.

De keuken is in het midden van de camper gemonteerd. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

Het riante vrijstaande queensbed biedt een slaapgelegenheid aan 2 personen. Het handige ruimtebesparende hefbed is geschikt voor 2 personen; het bevindt zich boven de zitgroep. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Heerlijk naar muziek luisteren of tv kijken tijdens uw vakantie, dat kan in deze camper dankzij de aanwezige televisie en ingebouwde audio-installatie. U zult in deze camper, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. De gemonteerde zonnepanelen geven niet alleen een financieel voordeel, maar leveren ook een positieve bijdrage aan het milieu. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.

Fiat ducato
130 PK
16 inch wielen
cruisecontrol
electrisch hefbed
Queensbed 
Face tot Face zitbank
hordeur
onderhoudshistorie
Garage
in hoogte verstelbaar queensbed 
achterklep garage
zonnepaneel
TV
aparte douche
apart toilet
dieselkachel
boiler



Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Chausson Welcome 738 XLB kennis te maken.

* Hoewel wij onze advertenties met de grootste mogelijke zorg samen stellen kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten in opties en/of andere ingevoerde gegevens. Gezien wij gebruikte voertuigen verkopen kunnen er ondanks onze precisie bij de inkoop gebruikssporen en/of beschadigingen zijn. Wij adviseren u dan ook om zaken die uw koop beslissing zouden kunnen beïnvloeden voor aankoop te controleren.
Lees meer

Contact

Chausson Welcome 738 XLB Queensbed hefbed

Bens Campers en Caravan Service vof

Hoefslag 7 a

5411LS, Zeeland (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen