Algemeen

Merk Adria
Model Twin Supreme
Uitvoering Buscamper
Bouwjaar 2023
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 165 pk
Kilometerstand 1 km
Euro-klasse 6d
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
16"aluminium velgen voor H chassis ABS Airbag(s) ASR Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. centrale bekerhouder Cruisecontrol speedlimiter Dagrijverlichting Dagrijverlichting LED
Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels ESP Euro 6D motor Lederen stuur en versnellingspook Mistlampen Parkeersensoren achter Regen sensor Spatlappen achter Spatlappen voor Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Traction Hill Descent Control Verduistering Cabine Plissee Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Elektrische opstap Hordeur Indirecte verlichting Lederen bekleding Leeslampjes Luifel Panoramadakraam boven cabine Panoramahemel boven zitgroep Schuifdeur met elektrische softclose sluiting
Keuken
Boiler gaskooktoestel Koelkast Ladekast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank geisoleerd Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast)
Radio/TV
Radio-voorbereiding Televisiebeugel USB-oplaadpunt
Verwarming
Elektrische vloer bijverwarming Truma 6 E
Slaapcomfort
Comfortzone matras Lattenbodem
Techniek en veiligheid
Reservewiel

Gewichten en maten

Lengte opbouw 636 cm
Totale lengte 636 cm
Breedte 205 cm
Hoogte 258
Stahoogte 190 cm
Leeggewicht 2805 kg
Rijklaar gewicht 2905 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 595 kg

Indelingen

Sanitair
Midden-opstelling Slimme Badkamer
Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Bed
Lengte bedden

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 82 cm x 192 cm
1-persoonsbed 82 cm x 192 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de reislustige vakantieganger is deze Adria Twin Supreme 640 SLB een heerlijk vakantiehuis. De buscamper heeft een maximaal gewicht van 3500 kg, mag dus worden bestuurd met een klein rijbewijs, en telt 2 slaapplaatsen.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare spiegels, elektrisch bedienbare ramen en ABS. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

De handige standaardzit biedt niet alleen de nodige ruimte om te zitten, maar kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast (138 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer. Daar is ook een cassettetoilet ingebouwd. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Op de camperplaats aangekomen kunt u de Thüle cassetteluifel in een oogwenk uitdraaien. Om er onafhankelijk en flexibel op uit te kunnen, zullen de leeslampjes, de buitenlamp en het reservewiel u zeker van dienst zijn.

Bent u geïnteresseerd in deze Adria Twin Supreme 640 SLB? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.

Stam Campers BV is al jaren uw vertrouwde Adria en Sun Living dealer. Sinds kort zijn wij ook dealer van de Adria Supersonic!
Met ons uitgebreide wagenpark van zeer complete huurcampers en jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren welke accessoires voor uw gebruik het leven aangenamer maken en welke u beter over kunt slaan.
Onze uitgebreide werkplaats is modern uitgerust voor BOVAG onderhoud, reparatie en FOCWA schadeherstel, uiteraard zijn wij ook APK keuringsstation.
Lees meer

Contact

Adria Twin Supreme 640 SLB 165pk enkele bedden

Stam Campers BV

Van Heemstraweg 128 F 01

6621 KL, Dreumel (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen