Algemeen

Merk Weinsberg
Model CaraCompact MB
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2023
Modeljaar 2023
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 170 pk
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Airco op motor Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol DAB-radio
Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels ESP Leren stuur Lichtmetalen velgen Multifunctioneel stuur Navigatie Start en stop Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Turbo diesel Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Garage Garage achter Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu
Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer Serviceluik
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Kachel Ringverwarming

Gewichten en maten

Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 2915 kg
Max. toelaatbaar gewicht 4200 kg
Laadvermogen 1285 kg

Indelingen

Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
2 aparte bedden

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Weinsberg CaraCompact MB 640 MEG Mercedes automaat een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen modeljaar 2023 is geschikt voor 2 personen. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Weinsberg camper hagelbestendig.

De reis verloopt soepel, dankzij de duurzame dieselmotor met een automatische versnelling en 170 pk.

Door de praktische standaardzit, die eenvoudig tot bed kan worden omgebouwd, heeft u de nodige zit- en slaapgelegenheid. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 10 liter boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (137 liter) met vriescompartiment ingebouwd.

De twee enkele bedden zorgen voor een gemakkelijke instap. Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems en traagschuimmatrassen, zeker niet ontbreken. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

Omdat de camper is voorzien van een verwarming, kunt u deze tijdens koude dagen op aangename temperaturen houden.

Door de aanwezige audio-installatie en televisie, heeft u uw favoriete muziek en programma's binnen handbereik. Om TV kijken via de satelliet mogelijk te maken, is de camper reeds voorzien van een vaste schotelantenne. Door de hordeur, waarmee deze camper is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. Tijdbesparend en makkelijk is de Thüle cassetteluifel, welke snel is uit- en ingedraaid. Het zijn de details die deze camper verder verrassend compleet maken. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lader.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

Äan deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden. Fouten en wijzigingen voorbehouden.

Deze camper heeft o.a.:

Hot PEPPER Pakket bestaande uit: Actieve afstandsassistant DISTRONIC, Electrische handrem, MBUX multimediasysteem met 26 cm touchscreen, met DAB+, 3 jaar gratis kaartupdate en combi apparaat met kleurendisplay, incl. achteruitrijcamera, verkeersborden assistent DISTRONIC, Electrische parkeerrem, 

Verder heeft deze camper: extra garagedeur links, Oyster schotel premium 80, 16" licht metalen velgen met all season banden, Truma iNetX master, geisoleerde kap afvalwatertank, Thule luifel, alu velgen.

Let op! Het door ons aangegeven leeggewicht is het gewicht zoals het door de fabriek wordt aangeboden. Extra gewicht wat later is toegevoegd, zoals bijvoorbeeld accessoires of gewicht van personen, dient hierbij opgeteld te worden. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Weinsberg CaraCompact MB 640 MEG Mercedes 174PK aut Pepper

Cor Olie Recreatie

Weg en Bos 1

2661 DG, Bergschenhoek (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen