Algemeen

Merk Carthago
Model Chic E-Line I
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2018
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 177 pk
Kilometerstand 38.330 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3

Gewichten en maten

Totale lengte 792 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 325
Stahoogte 198 cm
Rijklaar gewicht 3815 kg
Max. toelaatbaar gewicht 5400 kg

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

CARTHAGO CHIC E-LINE I 51 LINERCLASS   
2.3 MJET, 177 PK EURO 6 AUTOMAAT, BOVENKASTJES  
MAART 2018, 38.330 KM, ALKO MAXI CHASSIS TANDEM-AS

Lengte: 7.92m
Breedte:2.30m
Hoogte: 3.25m
Kentekengewicht: 3815 kg
Technisch max gewicht: 5400 kg

Deze prachtige, 2 persoons Carthago is uitgerust met een ALKO Maxi chassis tandem-as met ALKO vierkrings luchtvering, wat garant staat voor optimaal rijcomfort en stabiele wegligging.
Uitgevoerd met de Fiat 177 PK Automaat Euro 6 motor. Voorzien van stuurbekrachtiging, startonderbreker, Bearlock, alarmsysteem, cruisecontrol, motorairco, ABS/ASR, centrale deurvergrendeling, lichtmetalen velgen, mistlampen en trekhaak.  
Het dashboard in luxe design met een Pioneer mediasysteem, achteruitrijcamera, Garmin campernavigatie, bestuurders en bijrijdersairbag en elektrisch bedienbare spiegels en ramen.

2 comfortabele, met leer beklede, Aguti Ergoflex pilotestoelen in hoogte verstelbaar en kantelbaar, draaibaar naar een gezellige comfort L-zit met luxe salontafel en zijbank. Schitterende bovenkastjes in cabine waar u rechtop kunt staan. Het interieur bestaat uit het stijlvolle Carthago meubilair met de luxe leer bekleding wat met de vele LED verlichting een bijzondere sfeer geeft. Het geheel is heerlijk koel te houden met de Truma Aventa dakairco.

De royale hoekkeuken heeft een luxe keukenblad met spoelbak en 3 pits kooktoestel met automatische ontsteking, elektrische dakventilator erboven, diverse gelagerde laden met verrassend veel bergruimte voor het kookgerei en boodschappen, koffiezetapparaat geïntegreerd, grote dubbeldeurs koelkast 150 ltr met aparte vriezer, luxe oven en automatische omschakeling van 220 V/12 V/gas

Links achterin bevind zich een ruime douchecabine, en er tegenover de badkamer met een keramisch toilet met SOG automatische toilet ontluchting en veel extra kastruimte.
De slaapkamer bevat 2 enkele bedden op schotelsysteem voor optimaal slaapcomfort en een grote hangkast. De slaapkamer is eenvoudig met een deur af te sluiten waarbij er veel privacy ontstaat. 

De camper heeft veel bergruimte met uitschuifbare lades in de ruime dubbele bodem bereikbaar dmv. verschillende luiken in de vloer en van buitenaf. Het bevat tevens een grote garage, met aan beide zijden een grote toegangsdeur, waarin uw fietsen en bagage veilig binnen geplaatst kunnen worden.
Voorzien van comfortabele Alde 3020 vloeistofverwarming. De 235 ltr schoon - en 190 ltr vuilwatertank bevinden zich in de (verwarmde) dubbele vloer.
Verder is deze Carthago uitgerust met een automatische schotel Oyster 85 met 32 inch Alphatronics TV, LPG installatie met buitenvuller, E&P levelsysteem voor automatisch waterpas stellen, Duomatic gasfles omschakeling met crashsensor, fietsendrager, grote luifel met elektrische bediening, twee huishoudaccu's, welke continu geladen worden door de twee zonnepanelen. Vanwege de Waeco 1500W zuivere sinusomvormer is er tijdens het vrijkamperen altijd 220 V aanwezig.

 

Enkele highlights van deze Carthago LinerClass;




·         Afkomstig van 1e eigenaar in particulier bezit

.         Origineel Nederlands nieuw geleverd

·         Automaat

·         Unieke ruime 2 persoons indeling

·         Volledig vlakke vloer

.         Exclusieve Linerclass uitvoering

·         Voorzien van bijzonder veel opties



Binnenkort al op reis met deze camper? Bel nu voor een bezichtiging.
Lees meer

Contact

Carthago Chic E-Line I 51 Automaat

Hulst Integraal Campers B.V.

Meppelerweg 153

8344 XW, Onna (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen