Algemeen

Merk Dethleffs
Model Canto
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2012
Modeljaar 2012
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 132.590 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Airco op motor Audioinstallatie Cabine airco Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Turbo diesel
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel
Panoramadak Verduistering cabine
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Decoder Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel TV-antenne
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer Reservewiel Reservewiel-beugel Zonnepaneel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Totale lengte 678 cm
Breedte 233 cm
Leeggewicht 2765 kg
Rijklaar gewicht 2865 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3495 kg
Laadvermogen 730 kg

Indelingen

Zit
Standaardzit Zijzitgroep
Bed
Frans bed Slaapbank
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Hoek-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Dethleffs Canto 63 T een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2012 is geschikt voor 4 personen. Het panoramadak zorgt, ook als het buiten wat minder licht is, voor voldoende lichtinval. De camper is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Het laadvermogen bedraagt 730 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, cabineverduistering en stuurbekrachtiging.

U vindt in de camper onder meer een ruime zitgroep, die naar wens kan worden omgebouwd tot slaapgelegenheid. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 10 liter boiler aanwezig. De koelkast (115 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

De camper is uitgerust met een Frans bed, een in de lengte geplaatst tweepersoons bed. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als traagschuimmatrassen. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

De camper beschikt over hoogwaardige isolatie, die gecombineerd met de kachel voor een behaaglijk warm interieur van de camper zorgt. U kunt met deze camper als u wilt op wintersportvakantie.

Deze camper heeft een televisie en een ingebouwde audio-installatie, zodat u ook tijdens uw vakantie lekker naar muziek kunt luisteren of tv kunt kijken. Televisie kijken kan ook op vakantie. De camper beschikt over een complete satellietontvanger met vaste schotelantenne. De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. Op de camperplaats aangekomen kunt u de Thüle cassetteluifel in een oogwenk uitdraaien. Besparen op het energieverbruik en dus kosten? Dat kan met de aanwezige zonnepanelen. Verder ontbreekt het u aan niets, want de afwerking van deze Dethleffs Canto 63 T bestaat ondermeer uit een vaste afvalwatertank, leeslampjes, antennevoorbereiding, een televisiebeugel, een buitenlamp en een lader.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Dethleffs Canto 63 T kennis te maken.

Aan deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden. Fouten en wijzigingen voorbehouden.

Deze camper heeft o.a.: Extra Heosafe sloten in de cabine en op de luiken, Automatische schotel met tv en zonnepanelen.

Let op! Het door ons aangegeven leeggewicht is het gewicht zoals het door de fabriek wordt aangeboden. Extra gewicht wat later is toegevoegd, zoals bijvoorbeeld accessoires of gewicht van personen, dient hierbij opgeteld te worden. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Dethleffs Canto 63 T

Cor Olie Recreatie

Weg en Bos 1

2661 DG, Bergschenhoek (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen