Algemeen

Merk Sunlight
Model T60
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2019
Modeljaar 2019
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 48.000 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Fietsenrek op achterwand Garage Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Panoramadak Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco DAB-radio Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stuurbekrachtiging
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Verwarming
Kachel Ringverwarming
Techniek en veiligheid
Electrisch opstapje Serviceluik
Radio/TV
Xzent, DAB , FM, Camera, Navi

Gewichten en maten

Totale lengte 598 cm
Breedte 233 cm
Leeggewicht 2545 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3495 kg

Indelingen

Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
Dwarsbed

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Heel veel daglicht en een heerlijk gevoel van ruimte beleeft u bovendien in deze camper, dankzij het fraai geintegreerde panoramadak. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

De camper is uitgerust met cabineverduistering, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare spiegels, elektrisch bedienbare ramen, ABS en airbags. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

De standaardzit biedt niet alleen de nodige zitgelegenheid, maar kan ook worden omgebouwd tot slaapplaats. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Van vliegen en andere insecten heeft u in deze camper, dankzij de hordeur, geen last. Graag brengen wij nog de vaste afvalwatertank, de leeslampjes en de buitenlamp onder de aandacht, die de vrijheid van het camperen nog eens extra benadrukken.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Sunlight T60 of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

De camper occasionprijzen zijn exclusief afleveringskosten.

Afleveringskosten voor een gebruikte camper zijn: € 1.200,00

Wij bieden u de mogelijkheid om een camper te huren, te kopen, te financieren en uw eigen camper of caravan in te ruilen.
Wij hebben een ruime voorraad nieuwe en gebruikte campers.
De verkoopprijs van een gebruikte camper is exclusief; onderhoudsbeurt, nieuwe APK i.d.n, opbouw op werking controleren, 12 maanden BOVAG garantie of 20000 KM (wat het eerst aan de beurt komt, bij een aanschafwaarde vanaf € 30.000,00) of resterende fabrieksgarantie, vochtcontrole. Tenzij anders vermeld. Banden worden volgens APK normen beoordeeld en niet volgens advies verzekeraar.

Vraag bij onze verkopers naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Het door ons aangegeven ledig gewicht is het gewicht zoals het voertuig standaard door de fabriek wordt aangeboden.
Extra meegeleverde fabrieksopties en later aangebrachte opties en/of accessoires + de toegevoegde gewichten van personen, bagage, water en brandstof dienen hierbij o te worden opgeteld.

Onder voorbehoud van typefouten en ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan deze advertentie geen rechten worden ontleend, overtuig u van de specificatie van de camper die u wilt aanschaffen of informeer bij onze verkopers.

Deze camper staat bij Camperland in Herpen, importeur en dealer van: Eura Mobil campers, dealer van Bürstner campers, Adria campers, Forster campers en Karmann campers. 

Bij ons word de koffie altijd vers gezet!
Graag tot ziens in Herpen.
Lees meer

Contact

Sunlight T60

Camperland

Berghemseweg 2 A

5373 KH, Herpen (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen