Algemeen

Merk Chausson
Model Twist
Uitvoering Buscamper
Bouwjaar 2021
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 15.800 km
Euro-klasse 6d
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Airco op motor Audioinstallatie Bandenspanningscontrole Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol
Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels ESP Lichtmetalen velgen Multifunctioneel stuur Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Fietsenrek Garage Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel Panoramadak
Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Uitschuifbaar werkblad
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming
Techniek en veiligheid
Zonnepaneel
Slaapcomfort
Lattenbodem
Radio/TV
Antenne-voorbereiding

Gewichten en maten

Totale lengte 599 cm
Breedte 205 cm
Hoogte 265
Leeggewicht 2753 kg
Rijklaar gewicht 2838 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 662 kg

Indelingen

Bed
Dwarsbed Slaapbank
Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Liefhebbers van reizen en kamperen maken met deze jonggebruikte buscamper uit het jaar 2021 een uitstekende keus. Het panoramadak zorgt, ook als het buiten wat minder licht is, voor voldoende lichtinval. De camper is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Deze camper heeft een laadvermogen van 662 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, cabineverduistering en stuurbekrachtiging. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

De handige standaardzit biedt niet alleen de nodige ruimte om te zitten, maar kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 2-pits kooktoestel. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast is ruim genoeg voor al uw verse etenswaren.

In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Door de ingebouwde audio-installatie heeft u uw favoriete muziek binnen handbereik. Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Met de aanwezige zonnepanelen produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. Graag brengen wij nog de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen onder de aandacht, die de vrijheid van het camperen nog eens extra benadrukken.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Chausson V594 of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.
Lees meer

Contact

Chausson Twist  V594 Road Line VIP

Camperhof

Nijverheidstraat 11

5317 NL, Nederhemert (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen