Algemeen

Merk Rapido
Model 8086
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2019
Modeljaar 2019
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 9.950 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Airco op motor ALKO chassis ASR Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Dubbele bodem Elektr. bedienbare ramen
Elektr. bedienbare spiegels Inverter 2000 W Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Super B Lithium accu Trekhaak
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik groot Dakluik heki Garage Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting LED dagrijverlichting
LED verlichting Leeslampjes Luifel Verduistering cabine Zonnepaneel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Buitendouche Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie
Techniek en veiligheid
Serviceluik
Verwarming
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 720 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 290
Leeggewicht 3030 kg
Rijklaar gewicht 3105 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Face to face
Bed
Queensbed

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 150 cm x 194 cm
2-persoonsbed 140 cm x 191 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Met deze zeer ruime Rapido 8086 DF beleeft u grenzeloze vakanties met het hele gezin. De praktisch ingedeelde integraal-kampeerwagen beschikt over 4 slaapplaatsen. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De luxe en compleet uitgevoerde keuken van deze Rapido camper heeft onder andere een afzuigkap om overtollige warmte en kooklucht af te kunnen voeren. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

In deze camper kunt u genieten van uw favoriete televisieprogramma′s met de aanwezige televisie. U kunt op vakantie ook de Nederlandse televisieprogramma's ontvangen, de camper is uitgerust met een vaste schotelantenne en decoder. Van vliegen en andere insecten heeft u in deze camper, dankzij de hordeur, geen last. Ideaal is ook de Thüle cassetteluifel, die u makkelijk en snel in en uit kunt draaien. De gemonteerde zonnepanelen geven niet alleen een financieel voordeel, maar leveren ook een positieve bijdrage aan het milieu. Om er onafhankelijk en flexibel op uit te kunnen, zullen de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de buitenlamp en de trekhaak u zeker van dienst zijn.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Rapido 8086 DF of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom.


Prijs is exclusief accessoires, gasfessen, stroomkabel. Inclusief BTW, BPM, fabrieksopties, homologatie, leges, transportkosten, brandstof, cabinemat en fabrieksgarantie of Bovaggarantie, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, informatie-, zet- en drukfouten voorbehouden. Aan bovengenoemde informatie kan geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie E-mail: info@holtkamp-west.nl of telefoon: 030-6066830


Holtkamp-West is open van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 17:00 uur en op zaterdag van 11:00 uur tot en met 15:00 uur.
Lees meer

Contact

Rapido 8086  DF met AUTOMAAT  Nu binnen

Holtkamp - West B.V.

Nijverheidsweg 2

3433 NP, Nieuwegein (Utrecht)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen