Algemeen

Merk Knaus
Model S Liner
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2007
Modeljaar 2007
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 157 pk
Kilometerstand 69.286 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
360° camera ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Airco op motor Airconditioning Alarm Bearlock Cabine airco Camera
Camera voorzijde Elektr. bedienbare ramen Lichtmetalen velgen Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Garage Garage achter Hagelbestendig dak Hordeur
Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel Voortent
Verwarming
Airco woongedeelte Centrale verwarming Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Vloerverwarming Winterisolatie
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Vriesvak
Techniek en veiligheid
Omvormer Reservewiel Reservewiel-beugel Serviceluik Zonnepaneel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras pocketveren

Gewichten en maten

Leeggewicht 4080 kg
Max. toelaatbaar gewicht 5000 kg

Indelingen

Zit
L-zit Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
2 aparte bedden

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze complete kampeerwagen is van het merk Knaus. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, ABS en airbags.

De uitnodigende L-zit is een prima plek om gezellig te eten en te drinken. Door de praktische standaardzit, die eenvoudig tot bed kan worden omgebouwd, heeft u de nodige zit- en slaapgelegenheid. De luxueuze keuken van deze Knaus is geheel compleet uitgevoerd, met ondermeer een afzuigkap voor het afvoeren van de kook- en bakluchtjes en met een oven om verse broodjes te bakken en ovenschotels te bereiden. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

De aparte bedden waarmee de camper is uitgerust bieden een ruime slaapplek aan 2 personen. Dankzij de pocketveringmatrassen en lattenbodems op de bedden komt u rustig en comfortabel de nacht door. In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. De zeer goede isolatie van deze camper, die bovendien is voorzien van een kachel. zorgt voor een warme camper tijdens koude dagen. Hierdoor is de camper ook prima geschikt voor winterkamperen.

Met de televisie, waarmee deze camper is uitgerust, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete televisieprogramma′s kijken. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een vaste schotelantenne. U zult in deze camper, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. Deze camper is bovendien uitgerust met een gebruikte voortent. Met de aanwezige zonnepanelen produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. Aanvullend worden nog de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de omvormer onder de aandacht gebracht.

Wilt u meer informatie over deze Knaus S Liner 800 LEG? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Lees meer

Contact

Knaus S Liner 800 LEG

Caravan Centrum Waterland

Polderweg 18

1446 AA, Purmerend (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen