Algemeen

Merk Laika
Model Kreos
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2009
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Kilometerstand 68.911 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
Achteruitrijcamera Airbag(s) Airco op motor Alarm Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen
Luchtvering Stuurbekrachtiging Turbo diesel Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dubbele bodem Garage achter Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting
Leeslampjes Luifel Panoramadak
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Ladekoelkast Oven Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
fietsendrager Serviceluik
Verwarming
Ringverwarming Winterisolatie
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 699 cm
Breedte 230 cm
Leeggewicht 2916 kg
Rijklaar gewicht 3016 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
L-zit Zijzitgroep
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Hoek-opstelling
Bed
Frans bed

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Laika Kreos 3008 een heerlijk vakantiehuis. De camper is uit 2009 en is geschikt voor 2 personen. Door de aanwezigheid van het royale, zonnige panoramadadak is er altijd veel daglicht in de camper aanwezig. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Laika camper een hagelbestendig dak. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

De camperonderbouw wordt ondermeer gekenmerkt door cruise control, een achteruitrijcamera, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, luchtvering, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

In de praktische, sfeervolle L-zit kunt u gezellig met elkaar eten en drinken. Laika heeft de luxe uitgevoerde keuken van deze camper voorzien van een afzuigkap, voor de afvoer van kookluchtjes en overtollige warmte, en van een oven, zodat u s ochtends verse broodjes op tafel heeft. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren. De heerlijk ruime kookplaat heeft maar liefst 4 gaspitten.

De camper is uitgerust met een Frans bed, een in de lengte geplaatst tweepersoons bed. In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Deze camper heeft een uitstekende isolatie, die in combinatie met de ringverwarming zorgt voor een warm en aangenaam binnenklimaat. U kunt er dan ook in de winter prima mee kamperen.

Heerlijk naar muziek luisteren tijdens uw vakantie, dat kan in deze camper dankzij de ingebouwde audio-installatie. Van vliegen en andere insecten heeft u in deze camper, dankzij de hordeur, geen last. Afsluitend leggen wij graag nog het accent op de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de buitenlamp en het alarm, die de lijst van opties en accessoires completeren.

Wilt u meer informatie over deze Laika Kreos 3008? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.Bij CCR Lemmer heeft het aanbod van nieuwe en gebruikte Laika campers en kunt u tevens terecht voor het huren van Laika campers. Wij hebben nieuwe Laika campers in de verhuur.

Tevens beschikken wij regelmatig over een wisselende voorraad van jong gebruite (inruil)campers van de merken:
Laika, Hymer, Adria, Burstner, Carthago Dethleffs, Knaus, Mobilvetta, Weinsberg etc.



Deze mooie luxe uitgevoerde kreos met  frans bed, luchtveren enz enz
Deze is uiterst geschikt om niet alleen in de zomer fijne trips mee te maken
maar door zijn uitstekende isolatie is hij zeer geschik om deze winter met u te overwinteren in warmer oorden met koude nachten
laat u verassen door deze uitermate goed onderhouden en nette, echte Laika Kreos
Lees meer

Contact

Laika Kreos 3008 Hymer met Luxe ,160pk

CCR Lemmer B.V.

Lemsterpad 50

8531 AA, Lemmer (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen