Knaus Sky TI 700 MEG Platinum /9traps automaat

Diesel Automaat 2023 5 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Henk Pen Campers & Caravans

Algemeen

Merk Knaus
Model Sky TI
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2023
Modeljaar 2023
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 5 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
1 koloms tafelpoot 10 Jaar Vochtgarantie! Asr Bagageruimte Bedverbreding Buitenlamp Centrale deur vergrendeling Combicassettes Dagrijverlichting Dakluik groot
Electr opstap Garage GFK dak Gladde buitenplaat Hordeur Huishoudaccu Led woonverlichting Leeslampjes Luifel Soft close lades Usb contactdoos Verduistering cabine Verstelbaar stuur
Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Cabine airco Cabine dakraam Cabine zijraam verduistering plisse Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol DAB-radio
Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Toerenteller Verwarmde buitenspiegels
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte Verwarmde vuilwatertank
Techniek en veiligheid
3e Remlicht Duo Control Truma ESP Schokbrekers Serviceluik
Verwarming
Airco woongedeelte CP Plus Ringverwarming Truma Combi
Keuken
Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Radio/TV
Schotel Televisie
Slaapcomfort
Evopore HRC matras Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 750 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 301
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 3200 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3650 kg
Laadvermogen 450 kg

Indelingen

Zit
Draaibare voorstoelen L-zit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
2 aparte bedden

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 3 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 78 cm x 200 cm
1-persoonsbed 78 cm x 194 cm
1-persoonsbed 102 cm x 209 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Model: 2023 Knaus Sky Ti 700 MEG Platinum Selection
Bekleding: Columbo

Naast de complete standaarduitrusting van deze Knaus Sky Ti 700 MEG Platinum Selection is deze camper af fabriek uitgerust met de volgende opties:
  • 9traps automatische versnellingsbak
  • Toegestane maximum massa van 3.500kg naar 3.650kg
  • All weather banden
  • Brandstoftank 90 liter
  • Extra voertuigsleutel met afstandsbediening
  • Thule Lift V16 voor 2 elektrische fietsen
  • Electrisch bedienbare opstap
  • TRUMA DuoControl + CS incl. gasfilter
  • Airconditioning Dometic Freshjet 2200 OEM
De rijklaarprijs, incl. transport, extra opties en een afleverpakket nieuwe camper bedraagt 114.873,-

Houdt u van rondreizen en van het buitenleven? Deze ruime, avontuurlijke Knaus Sky TI 700 MEG Platinum Selection is een ideale camper voor de gehele familie. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

De uitnodigende L-zit is een prima plek om gezellig te eten en te drinken. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De koelkast (142 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

De aparte bedden waarmee de camper is uitgerust bieden een ruime slaapplek aan 2 personen. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer. Daar is ook een cassettetoilet ingebouwd. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via de ringverwarming.

Met de televisie, waarmee deze camper is uitgerust, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete televisieprogramma′s kijken. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een vaste schotelantenne. De camper is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper. Tijdbesparend en makkelijk is de Thüle cassetteluifel, welke snel is uit- en ingedraaid. De afwerking van deze volwaardige camper wordt verder mede bepaald door de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen.

Past deze Knaus Sky TI 700 MEG helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Over Henk Pen
Henk Pen is een toonaangevende specialist in de recreatiebranche en voorziet in alle middelen die een camperaar of caravanner nodig heeft om de ultieme vrijheid van kamperen te beleven. Henk Pen biedt een grote verscheidenheid aan unieke, innovatieve, hoogwaardige producten en diensten op het gebied van campers, buscampers en caravans. Zo vindt u in onze showroom van 6.500 m2 een zeer ruim assortiment nieuwe en gebruikte campers en caravans. De bijbehorende voortent of luifel bekijkt u bij ons in de grootste Voortenten Megastore van Nederland en in onze (web)shop kunt u terecht voor al uw kampeeraccessoires. Henk Pen beschikt over de grootste verhuurvloot van Oost-Nederland en onze gespecialiseerde monteurs staan klaar voor onderhoud, reparatie en schadeherstel aan uw camper of caravan.
Wij zijn officieel merkdealer van:
Campers: Adria  |  Dethleffs  |  Knaus  |  Sunlight  |  Weinsberg
Caravans: Dethleffs  |  Knaus  |  Weinsberg  |  Tabbert  |  T@B

768
Lees meer

Contact

Knaus Sky TI 700 MEG Platinum /9traps automaat

Henk Pen Campers & Caravans

Westsingel 2

7481 WK, Haaksbergen (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen