Algemeen

Merk Weinsberg
Model Pepper
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2019
Modeljaar 2019
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 163 pk
Kilometerstand 11.585 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Boordaccu Buitenlamp Centrale bekerhouder Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Electr opstap Garage Garage achter
Gladde buitenplaat Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Led woonverlichting Ledere stuur en versnellingspook Sky roof Soft close lades Uitdraai steunen Verduistering cabine Verstelbaar stuur
Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Airco op motor Cabine dakraam Cabine verduistering plisse Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Lichtmetalen velgen Multifunctioneel stuur Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Toerenteller Verwarmde buitenspiegels
Techniek en veiligheid
3e Remlicht Bearlock Cable Roll-up Duo Control Truma ESP Schokbrekers Traction
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Truma Combi Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Radio stuurbediening Televisie Televisiebeugel
Verwarming
CP Plus Ringverwarming
Slaapcomfort
Bedverbreding Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 675 cm
Breedte 220 cm
Hoogte 280
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 2760 kg
Rijklaar gewicht 2845 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 655 kg

Indelingen

Zit
Draaibare voorstoelen Standaardzit
Bed
2 aparte bedden Lengtebed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 82 cm x 200 cm
1-persoonsbed 82 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

inclusief Climatronic, fietsendrager armen in de Garage en elektrische opstap. 


Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Weinsberg Pepper 600 MEG een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2019 is geschikt voor 2 personen. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Weinsberg camper geen zorgen te maken over hagelschade. Het laadvermogen bedraagt 655 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen.

Het onderstel is van het merk Peugeot. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

De praktische standaardzit biedt een prima, ruime gelegenheid om gezellig samen te zitten. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De 10 liter boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast (146 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. In de 2 aparte bedden heeft ieder zijn eigen slaapplek. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

In deze camper kunt u genieten van uw favoriete televisieprogramma′s met de aanwezige televisie. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een vaste schotelantenne. Van vliegen en andere insecten heeft u in deze camper, dankzij de hordeur, geen last. Tenslotte blijven de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen niet onbenoemd, met deze camper heeft u het échte gevoel van vrijheid binnen handbereik.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Weinsberg Pepper 600 MEG of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.
Lees meer

Contact

Weinsberg Pepper 600 MEG Enkele bedden / navigatie

Henk Pen Campers & Caravans

Westsingel 2

7481 WK, Haaksbergen (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen