Volkswagen Transporter T6 California-style 5 pers.

Diesel Handgeschakeld 2016 132.205 km 5 gordels
Verkocht

Aangeboden door Campermakelaar West-Brabant en Zeeland

Algemeen

Merk Volkswagen
Model Transporter T6
Uitvoering Buscamper
Bouwjaar 2016
Modeljaar 2021
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 102 pk
Kilometerstand 132.205 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Bandenspanningscontrole Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol DAB-radio Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Lichtmetalen velgen Parkeersensoren Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Hefdak Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Voortent
Techniek en veiligheid
Reservewiel Reservewiel-beugel
Keuken
Gascomfoor Koelkast
Sanitair
Douche Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Standkachel

Gewichten en maten

Lengte opbouw 530 cm
Totale lengte 530 cm
Breedte 190 cm
Hoogte 199
Leeggewicht 2376 kg
Rijklaar gewicht 2476 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3200 kg
Laadvermogen 824 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Lengtebed
Keuken
Middenkeuken
Zit
Halve treinzit

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 112 cm x 220 cm
2-persoonsbed 105 cm x 180 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Stoere Volkswagen Transporter T6 LWB buscamper met 5 zitplaatsen op kenteken. Door de lange wielbasis beschikt deze bus over een hoger hefdak en meer bagageruimte dan een bus met korte wielbasis. Daarnaast biedt de lange wielbasis meer rijcomfort. Deze bus is bij uitstek geschikt voor dagelijks gebruik en is tevens voorzien van een vaste trekhaak, waarmee een geremde aanhanger van maximaal 2.200 kg mag worden getrokken.

Deze buscamper is gebouwd naar voorbeeld van een VW California. De camper is voorzien van middenkeuken met 1-pits gascomfoor, spoelbak en een compressor koelbox. In het hefdak bevindt zich een 2-persoons bed en ook van de achterbank kan een 2-persoonsbed worden gemaakt. Optioneel kan een 5e zitplaats worden geplaatst d.m.v. een losse stoel.

Deze camper is gebouwd op basis van een Volkswagen Transporter T6 met lange wielbasis. De bus is uitgerust met 102 pk sterke 1.9 TDi dieselmotor (Euro 6) en een handgeschakelde versnellingsbak. Voor uw comfort tijdens het reizen is deze bus uitgerust met airconditioning, cruisecontrol, elektrisch bediende ruiten en spiegels, stoelverwarming, af-fabriek radiosysteem en parkeersensoren achter.

De bus staat op nieuwe zomerbanden op lichtmetalen velgen. Daarnaast worden winterbanden op (zwarte) lichtmetalen velgen meegeleverd (zie laatste foto). De bus heeft recent een nieuwe distributieriem gehad.

De camper wordt geleverd inclusief 6 maanden Premium-garantie via CarGarantie. Deze kan tegen meerprijs worden verlengd naar 12 maanden en/of uitgebreid naar Full-garantie. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Deze camper is te bezichtigen op onze locatie in Oud Gastel.

Openingstijden locatie Oud Gastel

Maandag op afspraak
Dinsdag gesloten
Woensdag op afspraak
Donderdag van 10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Zondag gesloten

Bent u enthousiast over deze camper en wilt u meer informatie of een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op met Alexander Michielsen via 06 – 1128 9683 of amichielsen@campermakelaar.nl.

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en RDW-controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl van toepassing. Deze zijn in te zien op onze website www.campermakelaar.nl/algemene-voorwaarden/

* Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.*

Lees meer

Contact

Volkswagen Transporter T6  California-style 5 pers.

Campermakelaar West-Brabant en Zeeland

Vierschaarstraat 2

4751 RP, Oud Gastel (Zeeland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen