Algemeen

Merk Eura Mobil
Model Terrestra
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2009
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 96.744 km
Euro-klasse 4
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Alko onderstel Audioinstallatie Breedspoor Chassis Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Luchtvering Multifunctioneel stuur
Startonderbreker Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dak ventilator Dakluik Fietsenrek Garage XL Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes
Luifel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Decoder Radio/CD Schotel Televisie
Techniek en veiligheid
Bearlock Lader Serviceluik Zonnepaneel
Keuken
Gascomfoor Koelkast Spoelbak
Verwarming
Ringverwarming zowel gas als Electra
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 700 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 290
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 2980 kg
Rijklaar gewicht 3080 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 420 kg

Indelingen

Zit
L-zit Zij bank
Bed
Dwarsbed Zitgedeelte om te bouwen naar slaapplaatsen
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 1 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 145 cm x 215 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom deze Eura Mobil Terrestra eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 2 personen. Het fietsenrek maakt het mogelijk om er tussentijds op uw vakantie ook makkelijk met de fiets op uit te trekken. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, luchtvering, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en ABS.

Door de ruime en comfortabele L-zit nodigt de camper uit voor gezellige avonden. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. Uw verse etenswaren zijn goed bereikbaar dankzij de inbouwkoelkast (110 liter).

Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich heerlijk op kunt frissen. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Met de ingebouwde audio-installatie en aanwezige televisie in deze camper, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete muziek en programma's kijken. U kunt op vakantie ook de Nederlandse televisieprogramma's ontvangen, de camper is uitgerust met een vaste schotelantenne en decoder. Van vliegen en andere insecten heeft u in deze camper, dankzij de hordeur, geen last. U bent beschermd tegen zon en regen door de snel uit te draaien Thüle cassetteluifel die aan de camper is bevestigd. Met de geplaatste zonnepanelen (100 Wh) verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Verder ontbreekt het u aan niets, want de afwerking van deze Eura Mobil Terrestra bestaat ondermeer uit een vaste afvalwatertank, leeslampjes, een buitenlamp en een lader.

Wilt u meer informatie over deze Eura Mobil Terrestra? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Lees meer

Contact

Eura Mobil Terrestra

Boshuyscampers

Monseigneur Borretstraat 67

5375 AB, Reek (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen