Algemeen

Merk Hymer
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2018
Modeljaar 2018
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 38.483 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Garage achter Hagelbestendig dak Hordeur
Huishoudaccu Indirecte verlichting Ladder Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Airconditioning Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Startonderbreker Steunen elektrisch Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Ladekoelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Omvormer Reservewiel Serviceluik Zonnepaneel
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie Televisiebeugel
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Winterisolatie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Totale lengte 759 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 285
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 2960 kg
Rijklaar gewicht 3060 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 440 kg

Indelingen

Zit
Face to face Halve treinzit L-zit Middendinette Rondzit Standaardzit
Bed
2 aparte bedden Bovenbed Hefbed Vast bed Vrijstaand bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 160 cm x 195 cm
2-persoonsbed 140 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

HYMER HCI 698 met satelliet schotel, zonnepaneel en een nieuwe airco, en ook nog een zeer recent geplaatst level systeem. 

Dit is een integraal camper van het TOP merk HYMER met een lage kilometerstand en een.............vrijstaand queensbed. Passende woorden die op deze uitzonderlijk mooie camper van toepassing zijn: ruim, luxe, confortabel, oftewel een heerlijke reisgenoot die jullie overal in Europa en ver daarbuiten brengt met zijn betrouwbare Fiat motor 130 PK (emissie klasse 5) en chassis.

Als je dan toch al plannen had om een camper aan te schaffen dan is dit wel gelijk het ultieme op het gebied van campers. Aparte douche en een ruime wasgelegenheid met toilet.

Maar ook zeer prettig is de grote koelkast met extra aparte lade onderin. De volautomatische schotel en natuurlijk het level systeem.

Natuurlijk gaan wij deze camper voorzien van een aankoop keuring door Carhost in Deventer om alles uit te sluiten, maar voor een Hymer uit 2018 met een kilometerstand van nog geen 39.000 zal dat geen enkel probleem opleveren.

Mochten er extra gasten een nachtje willen slapen in deze zeer luxe kampeerwagen, dan is dat geen enkel probleem want er is een robuust hefbed aanwezig. Voor de chauffeur is er een achteruitrijcamera zodat er altijd zicht is naar achteren.

De E bike's mee? Jazeker kan dat er is een stevige fietsendrager aanwezig. Mocht u plannen hebben om af te reizen naar het warme zuid Europa, de nieuwe airco is gemonteerd. Maak uw dromen werkelijkheid met deze schitterende Hymer Integraalcamper het zal u aan niets ontbreken!

Bent u enhousiast over deze camper en wilt u meer informatie, foto's of een bezichtiging? Neem dan contact op met Bert Keukenkamp via 0630989042 of mail naar: bkeukenkamp@campermakelaar.nl

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en een RDW controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl van toepassing. Deze zijn te vinden op onze website:
www.campermakelaar.nl/algemene-voorwaarden/ 
Lees meer

Contact

Hymer 698 HCI met Queensbed

Campermakelaar Salland en Twente

Korenstraat 38

8102 BB, Raalte (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen