Algemeen

Merk Carthago
Model C-tourer T
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2016
Modeljaar 2016
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 30.495 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
2e Huishoudaccu ABS Achteruitrij camera dubbele lens Achteruitrijcamera Airbag(s) All Season banden Centr. deurvergr. afstandsb. Climate control Cruisecontrol Draaibare cabine stoelen
Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Elektrisch opstap ESP Navigatie Start en stop Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Uitdraaisteunen Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik heki Deurraam Fietsendrager garage Garage achter Hagelbestendig dak Hordeur
Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Techniek en veiligheid
Bearlock anti diefstal slot Fiamma opbouw sloten Garage Gas alarm Inverter Kluisje LPG installatie Rookmelder Serviceluik Start / Stop systeem
Truma Duo Control
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Buitendouche Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) SOG toilet afzuiging Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor hoge koelkast Oven Tafel Vriesvak
Radio/TV
2e Televisie Radio Televisie Televisiebeugel Wifi versterker
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Dak ventilator Kachel

Gewichten en maten

Totale lengte 729 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 309
Stahoogte 198 cm
Leeggewicht 2890 kg
Rijklaar gewicht 2990 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Lengtebed
Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

Losse bedden 83 cm x 200 cm
Losse bedden 87 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Carthago C-tourer T 148 LE een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2016 is geschikt voor 2 personen. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Carthago camper niet deren, het is er prima tegen bestand. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met automatische versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en cabineverduistering.

De praktische standaardzit biedt een prima, ruime gelegenheid om gezellig samen te zitten. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 10 liter boiler aanwezig.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. In de 2 aparte bedden heeft ieder zijn eigen slaapplek. Dankzij de traagschuimmatrassen en lattenbodems kunt u genieten van extra comfortabele bedden. In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

De verwarming in de camper maakt het kamperen tijdens koude dagen een stuk aangenamer.

In deze camper kunt u genieten van uw favoriete televisieprogramma′s met de aanwezige televisie. In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. U bent beschermd tegen zon en regen door de snel uit te draaien Thüle cassetteluifel die aan de camper is bevestigd. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en het kluisje zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Carthago C-tourer T 148 LE kennis te maken.
Lees meer

Contact

Carthago C-tourer T 148 LE Navi / LPG / 2x TV

Duijndam Delft

Vulcanusweg 273

2624 AV, Delft (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen