Algemeen

Merk Carado
Model T337
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2021
Modeljaar 2021
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Kilometerstand 8.292 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Ambiance verlichting bij dakkasten Bagageruimte Boordaccu Buitenlamp Centrale bekerhouder Combicassettes Dakluik Dakluik heki Deels leder Electr opstap
Garage Garage achter Gladde buitenplaat Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Led woonverlichting Ledere stuur en versnellingspook Leeslampjes Luifel Soft close lades Stoelhoogte verstelbaar Usb contactdoos Verstelbaar stuur
Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Airco op motor Audioinstallatie Cabine airco Cabine verduistering plisse Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen
Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Multifunctioneel stuur Navigatie Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Toerenteller Trekhaak Verwarmde buitenspiegels
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Truma Combi Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
3e Remlicht ESP Schokbrekers Serviceluik
Slaapcomfort
Bedverbreding Comfortschuim matras Lattenbodem
Verwarming
Ringverwarming
Radio/TV
Radio stuurbediening

Gewichten en maten

Totale lengte 690 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 290
Stahoogte 195 cm
Rijklaar gewicht 2790 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 710 kg

Indelingen

Zit
Draaibare voorstoelen Standaardzit
Bed
2 aparte bedden Lengtebed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 80 cm x 210 cm
1-persoonsbed 80 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Carado T337 Enkele bedden 
- 9-traps automaat
- Bedverbreding
- Trekhaak

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De praktische standaardzit biedt een prima, ruime gelegenheid om gezellig samen te zitten. Het keukenblok is centraal in de camper geplaatst. Er is een 10 liter boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. In de 2 aparte bedden heeft ieder zijn eigen slaapplek. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Dankzij de ingebouwde audio-installatie kunt u in de camper ook heerlijk naar muziek luisteren. In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Ideaal is ook de Thüle cassetteluifel, die u makkelijk en snel in en uit kunt draaien. De afwerking van deze volwaardige camper wordt verder mede bepaald door de vaste afvalwatertank, de buitenlamp, de lichtmetalen velgen en de trekhaak.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

Over Henk Pen
Henk Pen is een toonaangevende specialist in de recreatiebranche en voorziet in alle middelen die een camperaar of caravanner nodig heeft om de ultieme vrijheid van kamperen te beleven. Henk Pen biedt een grote verscheidenheid aan unieke, innovatieve, hoogwaardige producten en diensten op het gebied van campers, buscampers en caravans. Zo vindt u in onze showroom van 6.500 m2 een zeer ruim assortiment nieuwe en gebruikte campers en caravans. De bijbehorende voortent of luifel bekijkt u bij ons in de grootste Voortenten Megastore van Nederland en in onze (web)shop kunt u terecht voor al uw kampeeraccessoires. Henk Pen beschikt over de grootste verhuurvloot van Oost-Nederland en onze gespecialiseerde monteurs staan klaar voor onderhoud, reparatie en schadeherstel aan uw camper of caravan.
Wij zijn officieel merkdealer van:
Campers: Adria  |  Dethleffs  |  Knaus  |  Sunlight  |  Weinsberg
Caravans: Dethleffs  |  Knaus  |  Weinsberg  |  Tabbert  |  T@B
Lees meer

Contact

Carado T337  Enkele bedden - 160pk 9AT

Henk Pen Campers & Caravans

Westsingel 2

7481 WK, Haaksbergen (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen