Algemeen

Merk Ahorn
Model Camp
Uitvoering Alkoof
Bouwjaar 2022
Modeljaar 2022
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 165 pk
Kilometerstand 15.100 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Garage achter Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting
Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Airco woongedeelte Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming
Techniek en veiligheid
Rookmelder Serviceluik
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Totale lengte 699 cm
Breedte 234 cm
Hoogte 296

Indelingen

Zit
Halve treinzit Zijzitgroep
Bed
2 aparte bedden Alkoofbed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 220 cm x 148 cm
1-persoonsbed 220 cm x 105 cm
1-persoonsbed 200 cm x 98 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze complete Ahorn Camp 690 uit het jaar 2022 is een goed uitgeruste alkoof-kampeerwagen, die een slaapplaats biedt aan 4 personen. De camper is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Renault. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

De aparte bedden bieden een makkelijke instap en een slaapgelegenheid voor 2 personen. Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems en traagschuimmatrassen, zeker niet ontbreken. Deze camper beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Deze camper heeft een ingebouwde audio-installatie, zodat u ook tijdens uw vakantie lekker naar muziek kunt luisteren. Doordat deze camper met een hordeur is uitgerust, heeft u in de camper geen last van insecten. Handig is ook de Thüle cassetteluifel, welke u in een paar tellen in en uit kunt draaien. Tenslotte blijven de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de buitenlamp en de rookmelder niet onbenoemd, met deze camper heeft u het échte gevoel van vrijheid binnen handbereik.

Past deze Ahorn Camp 690 helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.
Lees meer

Contact

Ahorn Camp 690 4-persoons

Rexim Campers

Goorsestraat 122 124

7482 CL, Haaksbergen (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen