Algemeen

Merk Sunlight
Model A68
Uitvoering Alkoof
Bouwjaar 2015
Modeljaar 2015
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 137.911 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 6
Aantal slaapplaatsen 6
Aantal bedden 4

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Garage achter Hordeur Huishoudaccu
Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Keuken
Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Ladekoelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Lader Serviceluik Veiligheidssloten
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Kachel Ringverwarming
Radio/TV
Radio-voorbereiding

Gewichten en maten

Lengte opbouw 663 cm
Totale lengte 663 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 310
Leeggewicht 2720 kg
Rijklaar gewicht 2820 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3495 kg

Indelingen

Bed
Alkoofbed Dwars stapelbed Lengtebed
Zit
Standaardzit Treinzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 6 personen, met 4 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 165 cm x 210 cm
1-persoonsbed 89 cm x 210 cm
1-persoonsbed 89 cm x 210 cm
2-persoonsbed 102 cm x 180 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Het ontbreekt de avontuurlijke kampeerder aan niets in deze complete alkoof-kampeerwagen van bouwjaar 2015. De camper is geschikt voor 6 personen. Het panoramadak zorgt, tijdens donkere dagen voor voldoende daglicht in deze camper. Door het handige fietsenrek kunt u uw fietsen eenvoudig meenemen op vakantie. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

Het onderstel is van het merk Fiat. De 130 pk sterke dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Door de praktische standaardzit, die eenvoudig tot extra bed kan worden omgebouwd, heeft u de nodige zit- en slaapgelegenheid. Dit bed heeft een lengte van 180 cm en is 102 cm breed. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons alkoofbed dit bed bevind zich boven in de camper. Door de handige indeling heeft u een enorm ruimte gevoel in de camper. Het alkoofbed heeft een lengte van 210 cm en is 165 cm breed. Achterin de camper bevind zich het ruime stappelbed. Dit stapelbed bestaat uit twee enkele bedden. De beide bedden hebben een lengte van 210 cm en zijn 89 cm breed. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems maar ook traagschuimmatrassen. Verder kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer. Daar is ook een cassettetoilet ingebouwd. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Luisteren naar uw favoriete muziek wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde audio-installatie. Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Verder ontbreekt het u aan niets, want de afwerking van deze Sunlight A68 bestaat ondermeer uit een vaste afvalwatertank, leeslampjes, een buitenlamp en een lader.

Gratis winterstalling.
Bij de aankoop van een camper bij De Leukste Camper zit een gratis winter camperstallingsplaats voor de duur van deze winter inbegrepen. U hoeft zich dan geen zorgen te maken om een geschikte stallingsplaats te vinden voor uw camper. Wij stallen uw camper, ruim, vochtvrij en veilig.

Bij ons wordt een camper gewoon netjes afgeleverd, dus geen onnodige afleverkosten!
Elke camper boven de verkoopwaarde van 20.000,- euro wordt standaard afgeleverd met garantie, camper check, beurt, vervaning van banden en distributieriem die ouder zijn dan 5 jaar en een apk die ouder is dan 4 maanden.

Wij proberen de camper zo goed mogelijk te vertalen in de advertentie, maar een foutje kan zo gemaakt zijn. Hou er rekening mee dat een tv soms een update nodig heeft.

Heeft u ook zoveel zin in een prachtige eigen camper? Dan staat deze camper klaar om met u op avontuur te gaan!!!
Zien wij u binnenkort? Neem dan contact met ons op. U bent van harte welkom.

Gerard Bultman
De Leukste Camper
Rozenbergerweg 1
8084 PG 't Harde
Telefoon: 06-22576596
E-mail: info@deleukstecamper.nl
Internet: www.deleukstecamper.nl

Lees meer

Contact

Sunlight A68  6 persoons ruimte wonder!

De Leukste Camper

Rozenbergerweg 1

8084 PG, 't Harde (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen