Algemeen

Merk Knaus
Model Sun Ti
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2011
Modeljaar 2011
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Kilometerstand 103.145 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
1 x LPG gasfles met buitenaansluiting ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) ASR Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Navigatie Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging Trekhaak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik heki Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Panoramadak Zonnepaneel
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Schotel Televisie
Techniek en veiligheid
Inverter 1000 W pure sinus Serviceluik
Verwarming
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 737 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 290
Rijklaar gewicht 3255 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
L-zit
Bed
Queensbed

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze praktische Knaus Sun Ti 700 MQG is gebouwd in het jaar 2011. De camper heeft een lengte van 7 meter 37, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 2 personen. Door het fraaie panoramadak heeft u in deze camper altijd voldoende daglicht, ook als het buiten wat minder licht is. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en stuurbekrachtiging.

Een sfeervolle L-zit nodigt u uit voor de nodige gezellige uurtjes. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Ook tijdens uw vakantie kunt u heerlijk televisie kijken. Deze camper is namelijk uitgerust met een televisie. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een vaste schotelantenne. Dankzij de hordeur heeft u in de camper geen last van vliegen en muggen. Met de aanwezige zonnepanelen produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de buitenlamp en de trekhaak een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.


Prijs is exclusief accessoires, gasfessen, stroomkabel. Inclusief BTW, BPM, fabrieksopties, homologatie, leges, transportkosten, brandstof, cabinemat en fabrieksgarantie of Bovaggarantie, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, informatie-, zet- en drukfouten voorbehouden. Aan bovengenoemde informatie kan geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie E-mail: info@holtkamp-west.nl of telefoon: 030-6066830


Holtkamp-West is open van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 17:00 uur en op zaterdag van 11:00 uur tot en met 15:00 uur.
Lees meer

Contact

Knaus Sun Ti 700 MQG Nu binnen in Nieuwegein

Holtkamp - West B.V.

Nijverheidsweg 2

3433 NP, Nieuwegein (Utrecht)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen