Algemeen

Merk Adria
Model Mobil
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2001
Modeljaar 2001
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 128 pk
Kilometerstand 140.100 km
Euro-klasse 3
Aantal gordels 6
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
Elektr. bedienbare ramen Elektrische opstap Maxi chassis 16 inch wielen Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak mogelijk Twee huishoud accu\'s
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Dakluik Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Luifel
Techniek en veiligheid
Lihium LiFePO4 intalatie Reservewiel Reservewiel-beugel Veiligheidssloten Zonnepaneel
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Spoelbak Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Radio/CD Schotel Televisie Televisiebeugel
Verwarming
Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 590 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 285
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 2808 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Om te bouwen tot enkelen gordel zit Treinzit
Bed
Frans bed Zitgedeelte om te bouwen naar slaapplaatsen
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Achter-opstelling

Bedden

Deze camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 1 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de reislustige vakantieganger is deze Adria Mobil 590 DS een heerlijk vakantiehuis. De camper heeft een maximaal gewicht van 3500 kg, mag dus worden bestuurd met een klein rijbewijs, en telt 4 slaapplaatsen. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Adria camper een hagelbestendig dak. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze camper is gemonteerd.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

In de ruime treinzit vindt u een gezellige plek om te zitten, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 15 liter boiler aanwezig. De inbouwkoelkast (120 liter) met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich heerlijk op kunt frissen. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Ook op vakantie hoeft u uw favoriete televisieprogramma′s niet te missen. Deze camper heeft namelijk ook een televisie. Tenslotte is er ook een vaste schotelantenne voor televisieontvangst via de satelliet aanwezig. U zult in deze camper dankzij de hordeur geen last van vliegen en muggen hebben. Afsluitend worden nog de accessoires genoemd die het kamperen veraangenamen. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de veiligheidssloten, de televisiebeugel, de buitenlamp, het reservewiel en de reservewielbeugel.

Past deze Adria Mobil 590 DS helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.
Lees meer

Contact

Adria Mobil 590 DS Motor-airco Lithium Accu

Boshuyscampers

Monseigneur Borretstraat 67

5375 AB, Reek (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen