Algemeen

Merk Rapido
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2011
Modeljaar 2011
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 44.950 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) ASR Cruisecontrol Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Luifel Panoramadak
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast)
Techniek en veiligheid
Serviceluik Zonnepaneel
Radio/TV
Schotel Televisie
Verwarming
Centrale verwarming Combi 6 EH
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 740 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 290
Rijklaar gewicht 2935 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
L-zit
Bed
Queensbed

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Rapido 691 F een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2011 is geschikt voor 2 personen. Door de aanwezigheid van een panoramadak is er ook in de donkere seizoenen voldoende daglicht in deze camper aanwezig. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Rapido camper een hagelbestendig dak. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, ABS, airbags en een startonderbreker.

In de praktische, sfeervolle L-zit kunt u gezellig met elkaar eten en drinken. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. Om al uw etenswaren op te bergen is er een koelkast ingebouwd.

De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via de ringverwarming.

U kunt ook tijdens de vakantie naar uw favoriete televisieprogramma′s kijken, dankzij de aanwezige televisie. Om TV kijken via de satelliet mogelijk te maken, is de camper reeds voorzien van een vaste schotelantenne. De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. Besparen op het energieverbruik en dus kosten? Dat kan met de aanwezige zonnepanelen. Het zijn de details die deze camper verder verrassend compleet maken. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de buitenlamp en de trekhaak.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Rapido 691 F kennis te maken.


Prijs is exclusief accessoires, gasfessen, stroomkabel. Inclusief BTW, BPM, fabrieksopties, homologatie, leges, transportkosten, brandstof, cabinemat en fabrieksgarantie of Bovaggarantie, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, informatie-, zet- en drukfouten voorbehouden. Aan bovengenoemde informatie kan geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie E-mail: info@holtkamp-west.nl of telefoon: 030-6066830


Holtkamp-West is open van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 17:00 uur en op zaterdag van 11:00 uur tot en met 15:00 uur.
Lees meer

Contact

Rapido 691 F Nu binnen in Nieuwegein

Holtkamp - West B.V.

Nijverheidsweg 2

3433 NP, Nieuwegein (Utrecht)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen