Algemeen

Merk Sunlight
Model T58
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2018
Modeljaar 2018
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 37.100 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Garage achter Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu
Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Kluisje Rookmelder Serviceluik
Verwarming
Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras pocketveren
Radio/TV
Televisiebeugel

Gewichten en maten

Totale lengte 598 cm
Breedte 233 cm
Hoogte 291

Indelingen

Keuken
Middenkeuken
Zit
Halve treinzit
Bed
Frans bed
Sanitair
Achter-opstelling

Bedden

Deze camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 1 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 135 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze complete kampeerwagen is van het merk Sunlight. Door de aanwezigheid van een panoramadak is er ook in de donkere seizoenen voldoende daglicht in deze camper aanwezig. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Sunlight camper een hagelbestendig dak. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems maar ook pocketveringmatrassen. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Met de ingebouwde audio-installatie van deze camper kunt u ook op vakantie naar uw favoriete muziek luisteren. U zult in deze camper, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. Ideaal is ook de Thüle cassetteluifel, die u makkelijk en snel in en uit kunt draaien. Afsluitend leggen wij graag nog het accent op de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp, het kluisje en de rookmelder, die de lijst van opties en accessoires completeren.

Past deze Sunlight T58 helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.
Lees meer

Contact

Sunlight T58  2 - persoons AUTOMAAT!

Rexim Campers

Goorsestraat 122 124

7482 CL, Haaksbergen (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen