Algemeen

Merk Bürstner
Model Ixeo Time IT
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2019
Modeljaar 2019
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 85.383 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Leren stuur Lichtmetalen velgen Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Garage achter Hordeur Huishoudaccu
Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Ladekoelkast Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
Serviceluik Zonnepaneel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Centrale verwarming

Gewichten en maten

Lengte opbouw 714 cm
Totale lengte 754 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 300
Leeggewicht 2850 kg
Rijklaar gewicht 2950 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Halve treinzit Rondzit
Bed
2 aparte bedden Hefbed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 145 cm x 200 cm
1-persoonsbed 83 cm x 200 cm
1-persoonsbed 83 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Door de aanwezigheid van een panoramadak is er ook in de donkere seizoenen voldoende daglicht in deze camper aanwezig. Sportievere kampeerders zullen graag van het handige elektische fietsenrek gebruik maken. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een sterke 150pk dieselmotor met automatische versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en cabineverduistering.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. De riante rondzit is ideaal om aan het einde van de rit gezellig te eten en te drinken. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Voor het opbergen van uw voorraad zijn er diverse kastjes aanwezig. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

U bespaart enorm veel ruimte dankzij het elektrische hefbed, waarin 2 personen een slaapplaats vinden. Dit hefbed heeft een lengte van 200 cm en is 145 cm breed. De aparte bedden bieden een makkelijke instap en een slaapgelegenheid voor 2 personen. Deze enkele bedden hebben een lengte van 200 cm en zijn 83 cm breed. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als traagschuimmatrassen. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Kijken naar uw favoriete programma's of luisteren naar heerlijke muziek wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde audio-installatie en de aanwezige televisie. Door de vaste schotelantenne kunt u overal via de satelliet naar Nederlandse televisiezenders kijken. In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Besparen op het energieverbruik en dus kosten? Dat kan met de aanwezige zonnepaneel. Als opvallende, aanvullende kenmerken noemen wij graag nog de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen.

Gratis winterstalling.
Bij de aankoop van een camper bij De Leukste Camper zit een gratis winter camperstallingsplaats voor de duur van deze winter inbegrepen. U hoeft zich dan geen zorgen te maken om een geschikte stallingsplaats te vinden voor uw camper. Wij stallen uw camper, ruim, vochtvrij en veilig.

Bij ons wordt een camper gewoon netjes afgeleverd, dus geen onnodige afleverkosten!
Elke camper boven de verkoopwaarde van 20.000,- euro wordt standaard afgeleverd met garantie, camper check, beurt, vervaning van banden en distributieriem die ouder zijn dan 5 jaar en een apk die ouder is dan 4 maanden.

Wij proberen de camper zo goed mogelijk te vertalen in de advertentie, maar een foutje kan zo gemaakt zijn. Hou er rekening mee dat een tv soms een update nodig heeft.

Heeft u ook zoveel zin in een prachtige eigen camper? Dan staat deze Bürstner Ixeo Time 726G klaar om met u op avontuur te gaan!!! Zien wij u binnenkort? Neem dan contact met ons op. U bent van harte welkom.
Lees meer

Contact

Bürstner Ixeo Time IT 726 G luxe automaat met 150pk!

De Leukste Camper

Rozenbergerweg 1

8084 PG, 't Harde (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen