Algemeen

Merk Knaus
Model Vansation
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2023
Modeljaar 2023
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 177 pk
Kilometerstand 1 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Audioinstallatie Bestuurdersstoel hoogte verstelbaar Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen
Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Luchtvering Multifunctioneel stuur Passagiersstoel hoogte verstelbaar Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Combicassettes Dakluik groot Elektrisch Opstapje Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Panoramadak
Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Radio/TV
Automatische Satelliet Schotel Televisie Televisiebeugel
Verwarming
Circulatie-verwarming Ringverwarming
Techniek en veiligheid
Serviceluik
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 689 cm
Breedte 220 cm
Hoogte 271
Leeggewicht 2920 kg
Rijklaar gewicht 3117 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Lengtebed
Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

De Knaus Van TI 640 MEG Vansation met Automatische versnelling en 177PK een compacte camper van maar 6.98M lang en 220 breedt MAN blinkt uit in comfort. Het rijcomfort is optimaal door de standaard twee-kanaal luchtvering met compressor. Verder is de camper voorzien van cruisecontrol met snelheidsbegrenzer en op het dashboard een navigatiesysteem, DAB+ radio en achteruitrijcamera. Zie bijlage voor alle opties.

Deze Knaus camper is voorzien van enkele bedden, antracietkleurige Thule luifel en Satellietschotel met flatscreen, Electrisch Optapje, Raam links achter. De gladde beplating aan de zijkanten en achterkant geven dit model een strakke en stoere look. Door het hagelbestendige GFK dak is de camper ook optimaal voorbereid op slechte weersomstandigheden.

Opvallend exterieur én interieur
Met zijn donkergrijze MAN cabine en lichtgrijze opbouw met Vansation bestickering, is de Knaus Van TI 640 MEG Vansation een opvallende verschijning op de weg. De camper is voorzien van een 177 pk automaat, waardoor hij uiterst geschikt is voor reizen door heel Europa.

Ook opvallend is het licht bruine interieur, met lichte bekleding. Dit geeft zowel een rustige als een luxe uitstraling aan het interieur.

Verdere luxe zit hem in de ruime keuken met 142 liter koelkast. Ook is de camper voorzien van meerdere aansluitpunten: zes 230V aansluitingen, twee USB aansluitingen en twee 12V aansluitingen.

Totaalprijs getoonde camper €107.744,- nu bij Camperdream voor €104.999,- en uit voorraad leverbaar.




Bij ons staat SERVICE in hoofdletters geschreven.
De showroomprijs is rijklaar zonder bijkomende kosten en inclusief bovaggarantie. Zie onze website WWW.CAMPERDREAM.NL voor meer info. Wij zijn officieel Rapido, LMC & Carado (made by Hymer) dealer.

Prijswijzingen voorbehouden, aan deze prijskaart kunnen geen rechten worden ontleend.
Ledig gewicht = kentekengewicht zonder opties en accessoires.

Trefwoorden: Adria, Sunlight, Chausson, Burstner, Possl, Buscamper, weinsberg, twin, carado, half integraal, hymer, frankia, hobby, lmc, roller, fendt, knaus, Vantourer, Possl, globecar, kampeerwagen, mc louis, reisemobile, boxstar, dethleffs, globebus, 2 win, camper, wohnmobil, euramobil, fiat, vakantie, camperverhuur, huurcamper

Bij ons staat SERVICE in hoofdletters geschreven.
De showroomprijs is rijklaar zonder bijkomende kosten en inclusief bovaggarantie. Zie onze website WWW.CAMPERDREAM.NL voor meer info. Wij zijn officieel Rapido, Dreamer & Carado (made by Hymer) dealer.
Lees meer

Contact

Knaus Vansation 640 TI Automaat

Camperdream.nl

Rudolf Dieselstraat 28

7442 DR, Nijverdal (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen