Hymer Carado 448 2x Airco EB - Hefbed

Diesel Handgeschakeld 2015 43.700 km 5 gordels
Verkocht

Aangeboden door Campermakelaar Flevoland - Noord Holland

Algemeen

Merk Hymer
Model Carado
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2015
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 131 pk
Kilometerstand 43.700 km
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 6
Aantal bedden 4

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Gordijnen vast Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting
Ladder LED interieur verlichting Leeslampjes Luifel Multi toegankelijke grote garage Panoramadak Verduistering cabine Verstelbare tafel XXL garage
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Luchtvering Navigatie Oprijblokken Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak Verwarmde buitenspiegels
Techniek en veiligheid
12V aansluitingen leefruimte Brandblusser Kluisje Lader Omvormer Reservewiel Serviceluik USB laadpunten leefruimte Zonnepaneel
Radio/TV
Aux Bluetooth CD Decoder Schotel Televisie Televisiebeugel USB
Keuken
Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Spoelbak-kraan Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) SOG ontluchting
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Ringverwarming

Gewichten en maten

Lengte opbouw 738 cm
Totale lengte 738 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 295
Stahoogte 204 cm
Leeggewicht 2725 kg
Rijklaar gewicht 2825 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 775 kg

Indelingen

Zit
Draaibare cabinestoelen Tweezitsbank lengterichting Tweezitsbank met gordels
Bed
2 aparte bedden Hefbed Slaapplaats Dinette
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 6 personen, met 4 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 80 cm x 200 cm
1-persoonsbed 80 cm x 188 cm
2-persoonsbed 140 cm x 200 cm
2-persoonsbed 125 cm x 210 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

In overleg afgeleverd met een servicebeurt e/o een camper aankoopkeuring.

  • Leefruimte airconditioning
  • Luchtvering
  • Carmin Camper navigatie
  • SOG ventilatie
  • Extra ventilator koel/vries combinatie
  • Trekhaak
 
Stijlvolle en complete camper met smaakvol interieur. Geschikt om met 5 personen te reizen en met 6 personen te verblijven. Voorzien van vele extra accessoires blijft er bij deze half integraal camper weinig te wensen over.

Gezellige en comfortabele zitgroep voor 6 personen, uitgevoerd in luxe bekleding, rondom een grote verstelbare tafel. De tafel is door een vorige eigenaar aangepast met een zwaardere tafelpoot waarop het blad flexibeler meervoudig ingesteld kan worden. De originele tafelpoot is aanwezig waarmee de zitgroep als slaapplaats voor twee personen kan worden gebruikt.

Boven de zitgroep bevindt zich een ruim tweepersoons hefbed welke makkelijk en soepel is neer te laten en toegankelijk is met een bijgeleverde aluminium ladder. Bijkomend voordeel is dat in deze camper het hefbed in neergelaten positie, niet de toegang tot de deur blokkeert en de leefruimte, i.t.t. andere campers gewoon toegankelijk blijft.  

De kitchenette is voorzien van een gas komfoor met drie branders, een RVS spoelbak met luxe mengkraan. Een grote automatisch schakelende koelkast en aparte vriezer. De koelkast beschikt over een extra ventilator om bij hoge temperaturen de koelkast optimaal te laten functioneren. Naast drie ruime laden is er een brede en diepe apothekers kast met twee niveaus, speciaal voor uw servies en voorraad artikelen. Zelfs een navulbaar zeeppompje is aanwezig.

In deze camper heeft u de beschikking over een luxe badcel met af te scheiden douche ruimte, Grote wastafel met luxe mengkraan en een draaibaar cassettetoilet met een SOG ontluchting die alle vervelende luchtjes direct afzuigt en buiten de camper ventileerd. Uiteraard vindt u hier tevens  diverse kastjes voor uw toiletartikelen.

De enkele bedden in lengterichting aan de achterzijde van de camper, biedt u een royale slaapgelegenheid welke via een tussengelegen opstap makkelijk toegankelijk is gemaakt. In dit slaapgedeelte heeft u de beschikking over diverse stroompunten en de bediening over de sfeervolle indirecte verlichting en de handige leeslampjes. Eventueel kunt u desgewenst de beide bedden op elkaar aan laten sluiten, d.m.v. een uitschuifbaar middenstuk en het bijgeleverde extra kussen, waarmee een zeer groot tweepersoonsbed gecreëerd kan worden. Het aaneengesloten bed is dan toegankelijk met een korte aluminium ladder. In dit slaapgedeelte heeft u ook het comfort van de leefruimte airconditioning die de koele/warme lucht hoofdzakelijk naar voren laat uitstromen maar kan ook indien gewenst via een aparte uitstroom regelbaar naar beneden op het bed gericht koelen of verwarmen.

Onder het achterste slaapgedeelte bevindt zich een zeer grote van beide zijden toegankelijke garage, waarin makkelijk, naast uw kampeer inventaris, ook meerdere fietsen of gemotoriseerde tweewielers meegenomen kunnen worden. Hier vindt u ook de bedieningsunit van de luchtvering op de achteras, evenals de diverse meegeleverde accessoires zoals de losse stoel voor de vijfde zitplaats, o.a. een isolatiescherm voor de cabine, oprijblokken, een stroomsnoer, tuinslang en het reservewiel. De garage is voorzien van diverse opbergvakken en meerdere bevestigingspunten om uw camper inventaris goed te zekeren voor het vervoer.

In de luxe met hout accenten uitgevoerde cabine, heeft u de beschikking over airconditioning, cruise control, Garmin trucknavigatie welke tevens dienst doet als achteruitrijmonitor. Dubbele airbags, telefoonhouder en bekerhouders. Een audio installatie met radio, CD, Bleutooth, USB en Aux aansluitingen. Gekoeld dashboardkastje en uiteraard de twee draaibare en meervoudig instelbare cabinestoelen met dubbele armleuningen.

Wagen is voorzien van een zonnepaneel en zware omvormer. Ook is er zeer recent een nieuwe schotel en decoder geplaatst i.c.m. met een breedbeeld LED televisie welke overal in de camper bekeken kan worden.

Distributieriem incl. nieuwe waterpomp zijn in 2020 vervangen. Voorbanden zijn van 2021, achterbanden 2016 maar zijn nog in prima staat.

De opties en accessoires bij deze camper zijn legio en bijna teveel om op te noemen maar vindt u zo goed als allemaal terug in het bijgaande overzicht..

Camper staat nog op Frans kenteken, gehanteerde verkoopprijs is inclusief afdracht rest BPM, RDW invoer NL kentekenregister en NL - APK keuring t/m 09-2024.

Deze Carado T448 is op afspraak te bezichtigen in Lelystad (FL)

Bent u enthousiast over deze camper en wilt u meer informatie, foto's of een bezichtiging? Neem dan contact op met onze makelaar in de regio Flevoland – Noord Holland, Richard van Tinteren.

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en RDW-controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar van toepassing. Deze zijn in te zien op onze website.

Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.
Lees meer

Contact

Hymer Carado 448 2x Airco EB - Hefbed

Campermakelaar Flevoland - Noord Holland

Binnendijk 54

8244 AH, Lelystad (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen