Algemeen

Merk Sunlight
Model T63
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2008
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 77.458 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting
Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Onderstel/cabine
Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Techniek en veiligheid
Gaslekdetector Reservewiel Serviceluik
Verwarming
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Lengte opbouw 690 cm
Totale lengte 690 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 274
Leeggewicht 2670 kg
Rijklaar gewicht 2770 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 830 kg

Indelingen

Bed
Dwarsbed Frans bed
Zit
Treinzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Achter-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

Frans bed 140 cm x 200 cm
2-persoonsbed 118 cm x 210 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom deze Sunlight T63 eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Ook is er een extra laag M-star fietsenrek (€ 925,-) aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. Deze camper heeft een laadvermogen van 830 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage in o.a. de grote hang/legkast prima meenemen. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

Het onderstel is van het merk Ford. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, Garmin campernavigatie (€ 550,-), stuurbekrachtiging, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, airbags en een startonderbreker.

U heeft aan de treinzit niet alleen een gezellige plek om te zitten, maar het is ook een extra slaapgelegenheid (118 x 210cm). De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

Het Franse bed van 140 x 200cm, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Deze camper heeft een ingebouwde audio-installatie, zodat u ook tijdens uw vakantie lekker naar muziek kunt luisteren. In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Aanvullend worden nog de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de buitenlamp, de gaslekdetector en het reservewiel onder de aandacht gebracht.

Bij ons wordt een camper gewoon netjes afgeleverd, dus geen onnodige afleverkosten!

Gratis winterstalling.
Bij de aankoop van een camper bij De Leukste Camper zit een gratis winter camperstallingsplaats voor de duur van deze winter inbegrepen. U hoeft zich dan geen zorgen te maken om een geschikte stallingsplaats te vinden voor uw camper. Wij stallen uw camper, ruim, vochtvrij en veilig.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Sunlight T63 of bezoek ons bedrijf. Wij staan u graag te woord.
Lees meer

Contact

Sunlight T63  Lage fietsdr./navi/camera

De Leukste Camper

Rozenbergerweg 1

8084 PG, 't Harde (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen