Algemeen

Merk La Marca
Model 74
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2023
Modeljaar 2023
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 1 km
Euro-klasse 6d
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Start en stop
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik groot Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Ladekoelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Centrale verwarming Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Radio/TV
Radio-voorbereiding
Techniek en veiligheid
Omvormer

Gewichten en maten

Lengte opbouw 739 cm
Totale lengte 739 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 285
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 2985 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 515 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed Lengtebed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Halve treinzit

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 80 cm x 200 cm
1-persoonsbed 80 cm x 200 cm
2-persoonsbed 120 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze complete kampeerwagen is van het merk La Marca. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze La Marca Camper camper een hagelbestendig dak.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, cabineverduistering, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare spiegels.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Er is een 25 liter boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. Om al uw etenswaren op te bergen is er een extra ruime XL koelkast (150 liter) met vriescompartiment ingebouwd.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Boven de zitgroep bevindt zich een ruimtebesparend hefbed, waar 2 personen kunnen slapen. De aparte bedden bieden een makkelijke instap en een slaapgelegenheid voor 2 personen. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems maar ook traagschuimmatrassen. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

In een warm klimaat zorgt de airco voor de nodige verkoeling. Door de winterisolatie van deze camper en de aanwezigheid van een kachel beschikt u over een lekker warme camper tijdens winterse dagen. Dit maakt deze camper ook geschikt voor wintersportvakanties.

Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Afsluitend worden nog de accessoires genoemd die het kamperen veraangenamen. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de buitenlamp, de omvormer en de lichtmetalen velgen.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

De getoonde prijs is de 'vanaf' prijs, incl BTW en BPM.
Lees meer

Contact

La Marca 74  Fiat, Lengtebedden!!

Camper Rental Holland

De Woerd 7

4021 CL, Maurik (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen