Algemeen

Merk Hymer
Model T654 SL
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2008
Modeljaar 2008
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 72.000 km
Euro-klasse 4
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hordeur Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel
Onderstel/cabine
Audioinstallatie Cabine airco Camera Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Navigatie Stoel(en) draaibaar
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie Televisiebeugel

Gewichten en maten

Totale lengte 679 cm
Leeggewicht 2970 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Dwarsbed Frans bed
Keuken
Middenkeuken
Zit
L-zit
Sanitair
Hoek-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

Frans bed 133 cm x 210 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Complete Hymer T 654 SL Gold Edition uit 2008. Fijne, ruime indeling met Frans bed achter. Een ideale camper voor 2 personen. O.a. uitgerust met gasoven, TV met automatisch satellietschotel, fietsendrager voor 2 elektrische fietsen.

Deze halfintegraal camper heeft voorin een L-zit met een extra zitje naast de deur. Beide comfortabele voorstoelen kunnen bij de zithoek worden gedraaid. De tafel is in meerdere richtingen te verschuiven. De TV zit netjes opgeborgen in een bovenkastje.

De L-vormige middenkeuken is voorzien van een 3-pits gascomfoor met afzuigkap, dubbele spoelbak met mengkraan en diverse kastruimte. Tegenover de keuken bevindt zich een grote koel-vriescombinatie met daarboven een gasoven. Achterin de camper bevindt zich een extra lang Frans bed (135x210cm) met daarnaast een badkamer. Deze is voorzien van een wastafel met mengkraan, cassettetoilet en een douchecabine. 

Deze camper is gebouwd op basis van een Fiat Ducato met een 130 pk sterke 2.3 Multi-Jet dieselmotor (Euro 4) en een handgeschakelde versnellingsbak. Voor uw comfort tijdens het reizen is deze camper uitgerust met airconditioning, cruisecontrol, elektrisch bediende spiegels en ruiten en een radio-navigatiesysteem met carplay en een achteruitrijcamera. De cabine kan d.m.v. plissé-gordijnen worden verduisterd.

Deze camper bieden wij in bemiddeling te koop aan voor de eigenaar die bij ons een Elnagh camper koopt.

EINDEJAARSACTIE - Profiteer nu van opruimingsprijzen op al onze gebruikte campers. Bovendien monteren wij voor de eerste drie kopers in december geheel gratis een Vechline 2500 airco in het woongedeelte van de camper.

Kelgin Campers is dealer van Elnagh, één van de A-merken uit Italië. Elnagh heeft een lange traditie en valt op door zijn prachtige sfeervolle design.

Sinds 2008 worden vanuit de vestiging in Goes Elnagh campers verkocht en verhuurd. Wij werken aan het openen van een tweede vestiging met werkplaats centraal in Nederland, waarschijnlijk in Scherpenzeel.
Lees meer

Contact

Hymer T654 SL  Gold Edition - SAT TV

Kelgin Campers

Dirk Dronkersweg 7

4462 GA, Goes (Zeeland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen