Algemeen

Merk Dethleffs
Model Just 90 T
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2021
Modeljaar 2021
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 38.831 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 5

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Ladder Leeslampjes Luifel
Panoramadak
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Lichtmetalen velgen Startonderbreker Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Circulatie-verwarming Ringverwarming
Radio/TV
Radio-voorbereiding

Gewichten en maten

Totale lengte 696 cm
Breedte 233 cm
Hoogte 294
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 2865 kg
Rijklaar gewicht 2965 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 635 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed Lengtebed
Zit
Kleine zit Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze Dethleffs Just 90 T uit 2021 is een prima reisgenoot voor het hele gezin. De kampeerwagen beschikt over maar liefst 5 slaapplaatsen en mag met een B-rijbewijs worden bestuurd. Ook tijdens somber weer is er in de camper voldoende daglicht omdat deze een groot panoramadak heeft. Door het handige fietsenrek kunt u uw fietsen eenvoudig meenemen op vakantie. Door het riante laadvermogen van 635 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en ABS. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

Ook heeft de camper een kleine zit, een prettige gelegenheid om rustig te lezen, te spelen of wat te drinken. De praktische standaardzit biedt een prima, ruime gelegenheid om gezellig samen te zitten. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Boven de zitgroep bevindt zich een ruimtebesparend hefbed, waar 2 personen kunnen slapen. De twee enkele bedden zorgen voor een gemakkelijke instap. Dankzij de traagschuimmatrassen en lattenbodems kunt u genieten van extra comfortabele bedden. In de comfortabele badkamer van deze camper vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

In een warm klimaat zorgt de airco voor de nodige verkoeling. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Door de hordeur, waarmee deze camper is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. Verder ontbreekt het u aan niets, want de afwerking van deze Dethleffs Just 90 T bestaat ondermeer uit een vaste afvalwatertank, leeslampjes, een buitenlamp, een ladder en lichtmetalen velgen.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Dethleffs Just 90 T kennis te maken.
Lees meer

Contact

Dethleffs Just 90 T 6812 EB

Broekhuis Campers

Anthonie Fokkerstraat 37

3772 MP, Barneveld (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen