Algemeen

Merk Weinsberg
Model CaraCompact
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2021
Modeljaar 2021
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 16.958 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen
Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Ladder Leeslampjes Luifel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Radio-voorbereiding Schotel Televisie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Circulatie-verwarming Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 670 cm
Breedte 220 cm
Hoogte 280
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 2780 kg
Rijklaar gewicht 3035 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 720 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Lengtebed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Dubbele standaardzit

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze praktische Weinsberg CaraCompact is gebouwd in het jaar 2021. De camper heeft een lengte van 6 meter 70, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 2 personen. Sportievere kampeerders zullen graag van het handige fietsenrek gebruik maken. Deze camper heeft een laadvermogen van 720 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De dubbele standaardzit biedt u veel gebruiksmogelijkheden. U kunt immers zelf bepalen welke u gebruikt om te zitten of te slapen. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. De twee aparte bedden waarover de camper beschikt, bieden een gemakkelijke instap. Dankzij de traagschuimmatrassen en lattenbodems kunt u genieten van extra comfortabele bedden. In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

In een warm klimaat zorgt de airco voor de nodige verkoeling. De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via de ringverwarming.

Heerlijk naar muziek luisteren of tv kijken tijdens uw vakantie, dat kan in deze camper dankzij de aanwezige televisie en ingebouwde audio-installatie. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een vaste schotelantenne. Door de hordeur, waarmee deze camper is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. Tenslotte blijven de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de buitenlamp, de ladder en de lichtmetalen velgen niet onbenoemd, met deze camper heeft u het échte gevoel van vrijheid binnen handbereik.

Wilt u meer informatie over deze Weinsberg CaraCompact? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Lees meer

Contact

Weinsberg CaraCompact  600 MEG  Pepper Edition

Broekhuis Campers

Anthonie Fokkerstraat 37

3772 MP, Barneveld (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen