Dethleffs Advantage 6511 T enkele bedden automaat

Diesel Automaat 2014 60.100 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Bens Campers en Caravan Service vof

Algemeen

Merk Dethleffs
Model Advantage
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2014
Modeljaar 2014
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 131 pk
Kilometerstand 60.100 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik groot Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel
Panoramadak Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast
Radio/TV
Schotel Televisie
Verwarming
Kachel Ringverwarming
Techniek en veiligheid
Serviceluik
Slaapcomfort
Matras traagschuim

Gewichten en maten

Totale lengte 690 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 283
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Halve treinzit Kleine zit
Bed
2 aparte bedden Slaapbank
Keuken
Middenkeuken

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 3 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 83 cm x 200 cm
1-persoonsbed 83 cm x 200 cm
2-persoonsbed 205 cm x 150 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze praktische Dethleffs Advantage 6511 T is gebouwd in het jaar 2014. De camper heeft een lengte van 6 meter 90, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 3 personen. Deze camper geeft u bovendien een extra gevoel van ruimte en licht, gerealiseerd door het fraaie, zonnige panoramadak. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Dethleffs camper hagelbestendig. De camper is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met automatische versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, cabineverduistering en stuurbekrachtiging.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. De camper is uitgerust met een kleine zit. Dit zitje kan ook tot slaapplaats worden omgebouwd. Het keukenblok is centraal in de camper geplaatst. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. Om al uw etenswaren op te bergen is er een koelkast ingebouwd.

De twee aparte bedden waarover de camper beschikt, bieden een gemakkelijke instap. Deze camper beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

De audio-installatie en de aanwezige televisie in deze camper zorgen voor vele uurtjes onbezorgd kijk- en luisterplezier. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een vaste schotelantenne. U zult in deze camper dankzij de hordeur geen last van vliegen en muggen hebben. Tenslotte blijven de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen niet onbenoemd, met deze camper heeft u het échte gevoel van vrijheid binnen handbereik.

Keurige nette camper
automaat
cruisecontrol
climacontrol cabine
Banden 2022
distributieriem 2019
garage 
dubbele garagedeur
hordeur
teleco automatische schotel
lage instap
boekjes aanwezig
luifel
fietsendrager



Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Dethleffs Advantage 6511 T of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

* Hoewel wij onze advertenties met de grootste mogelijke zorg samen stellen kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten in opties en/of andere ingevoerde gegevens. Gezien wij gebruikte voertuigen verkopen kunnen er ondanks onze precisie bij de inkoop gebruikssporen en/of beschadigingen zijn. Wij adviseren u dan ook om zaken die uw koop beslissing zouden kunnen beïnvloeden voor aankoop te controleren.
Lees meer

Contact

Dethleffs Advantage 6511 T enkele bedden automaat

Bens Campers en Caravan Service vof

Hoefslag 7 a

5411LS, Zeeland (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen