Algemeen

Merk Eura Mobil
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2002
Modeljaar 2002
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 128 pk
Kilometerstand 148.081 km
Euro-klasse 3
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dak ventilator Dakluik Dakluik groot Dubbel bodem Fietsenrek Hagelbestendig dak Huishoudaccu Leeslampjes
Luifel Verduistering cabine
Onderstel/cabine
Breedspoor Chassis Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Maxi chassis 16 inch wielen Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak Verwarmde buitenspiegels
Keuken
Afzuigkap Gascomfoor Koelkast Spoelbak Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Ringverwarming
Techniek en veiligheid
Reservewiel
Radio/TV
Radio/CD
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Lengte opbouw 660 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 290
Stahoogte 190 cm
Leeggewicht 2760 kg
Rijklaar gewicht 2860 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 640 kg

Indelingen

Bed
Frans bed Zitgedeelte om te bouwen naar slaapplaatsen
Zit
Treinzit
Keuken
Middenkeuken

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

Frans bed 130 cm x 200 cm
2-persoonsbed 110 cm x 180 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Geniet van uw vakantie en ga eropuit met deze Eura Mobil Kies model, gebouwd in 2002. Deze kampeerwagen heeft een maximaal gewicht van 3500 kg en telt 4 slaapplaatsen. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Eura Mobil camper een hagelbestendig dak. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager. Door het riante laadvermogen van 640 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cabineverduistering, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare spiegels, elektrisch bedienbare ramen en een startonderbreker.

De treinzit vormt niet alleen een gezellige plek om te zitten, maar is ook een extra slaapgelegenheid. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 2-pits kooktoestel. De koelkast (130 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Het in de lengte van de camper geplaatste bed biedt voldoende ruimte voor 2 personen. In de comfortabele badkamer van deze camper vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Afsluitend leggen wij graag nog het accent op de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de buitenlamp en de trekhaak, die de lijst van opties en accessoires completeren.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Eura Mobil Kies model kennis te maken.

Contact

Eura Mobil Dubbelen bodem wintervast

Boshuyscampers

Monseigneur Borretstraat 67

5375 AB, Reek (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen