Algemeen

Merk Bürstner
Model Elegance
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2012
Modeljaar 2012
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 180 pk
Kilometerstand 40.558 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
2e Huishoudaccu ABS Achteruitrij camera enkele lens Airbag(s) ASR Audioinstallatie Centr. deurvergr. afstandsb. Chassis 4250 kg Cruisecontrol Draaibare cabine stoelen
Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Elektrisch opstap Lederen bekleding Lichtmetalen velgen Mistlampen voor Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Deurraam Fietsendrager achter Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leder bekleding
Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor hoge koelkast Oven Tafel Vriesvak
Techniek en veiligheid
Bearlock anti diefstal slot Inverter Kluisje Serviceluik Truma Duo Control Zonnepaneel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Buitendouche Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim Verstelbaar hoofdeinde
Verwarming
Dak airco Kachel Ringverwarming
Radio/TV
Televisie

Gewichten en maten

Totale lengte 760 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 295
Stahoogte 192 cm
Leeggewicht 3160 kg
Rijklaar gewicht 3260 kg
Max. toelaatbaar gewicht 4250 kg

Indelingen

Zit
L-zit Standaardzit
Bed
Hefbed Queensbed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 190 cm
2-persoonsbed 150 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Liefhebbers van reizen en kamperen maken met deze volwaardige integraal-kampeerwagen uit het jaar 2012 een goede keus. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De camper is voorzien van een handige L-zit voor een sfeervol samenzijn. Door de praktische standaardzit, die eenvoudig tot bed kan worden omgebouwd, heeft u de nodige zit- en slaapgelegenheid. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 10 liter boiler aanwezig.

Het hefbed bespaart enorm veel ruimte en biedt plaats aan 2 personen. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems maar ook traagschuimmatrassen. In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

U kunt in deze camper gewoon tv kijken of heerlijk naar uw favoriete muziek luisteren via de ingebouwde audio-installatie. Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Met de aanwezige zonnepanelen produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. De u geboden vrijheid en onafhankelijkheid wordt mede bewerkstelligd door de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de buitenlamp, de lichtmetalen velgen en het kluisje.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

NU ACTIEPRIJS VAN 69.875 VOOR 66.875,-
Lees meer

Contact

Bürstner Elegance 730 Queensbed / Schotel / AC

Duijndam Delft

Vulcanusweg 273

2624 AV, Delft (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen