Algemeen

Merk CI
Model Horon
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2020
Modeljaar 2020
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 170 pk
Kilometerstand 9.252 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes
Luifel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Televisie Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
Lader Zonnepaneel
Verwarming
Circulatie-verwarming Kachel
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 699 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 295
Leeggewicht 2965 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Vrijstaand bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Face to face

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze CI Horon 61 XT een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2020 is geschikt voor 4 personen. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze CI camper geen zorgen te maken over hagelschade. De camper is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming.

De Ford-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Ford is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare spiegels.

De dubbele standaardzit biedt u veel gebruiksmogelijkheden. U kunt immers zelf bepalen welke u gebruikt om te zitten of te slapen. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

Het riante vrijstaande queensbed biedt een slaapgelegenheid aan 2 personen. Deze camper beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Met de ingebouwde audio-installatie kunt u in de camper naar uw favoriete muziek luisteren. Daarnaast biedt de televisie ook nog eens talloze programma's. De camper is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper. Met de aanwezige zonnepanelen produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. De afwerking van deze volwaardige camper wordt verder mede bepaald door de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de televisiebeugel en de buitenlamp.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

Onze vraagprijs is inclusief 12 maanden Bovag garantie Wij nodigen u van harte uit om deze camper in onze moderne showroom te komen bekijken. Voor eventuele vragen belt u Maarten Bink op 0612463329 of Jonathan Ketel op 0612463353. Wij zijn gevestigd op de Braillestraat 89, 2652 XV, Berkel en Rodenrijs.
Lees meer

Contact

CI Horon 61 XT Face to Face

Camper Center Rotterdam

Braillestraat 89

2652 XV, Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen