Algemeen

Merk Fiat
Model Ducato
Uitvoering Alkoof
Bouwjaar 1996
Modeljaar 1996
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 109 pk
Kilometerstand 126.028 km
Euro-klasse 2
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp Dakluik Fietsenrek Ladder
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast)
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast
Verwarming
Ringverwarming
Onderstel/cabine
Camera

Gewichten en maten

Breedte 222 cm
Leeggewicht 2550 kg
Rijklaar gewicht 2650 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3200 kg
Laadvermogen 650 kg

Indelingen

Zit
Treinzit
Keuken
Eindkeuken
Bed
Bovenbed
Sanitair
Achter-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Fiat Ducato 25 TDI een heerlijk vakantiehuis. De alkoof-camper is uit 1996 en is geschikt voor 4 personen. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. Deze camper heeft een laadvermogen van 650 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen.

De treinzit vormt niet alleen een gezellige plek om te zitten, maar is ook een extra slaapgelegenheid. De keuken, die aan de achterzijde van de camper is geplaatst, is uitgerust met een 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. Om al uw etenswaren op te bergen is er een koelkast ingebouwd.

Het handige bovenbed biedt u een extra slaapgelegenheid. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Graag brengen wij nog de vaste afvalwatertank, de buitenlamp en de ladder onder de aandacht, die de vrijheid van het camperen nog eens extra benadrukken.

Hoewel wij onze advertenties met de grootste mogelijke zorg samen stellen kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten in opties en/of andere ingevoerde gegevens. Gezien wij gebruikte voertuigen verkopen kunnen er ondanks onze precisie bij de inkoop gebruikssporen en/of beschadigingen zijn. Wij adviseren u dan ook om zaken die uw koop beslissing zouden kunnen beïnvloeden voor aankoop te controleren.


Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Fiat Ducato 25 TDI kennis te maken.

Contact

Fiat Ducato 25 TDI Nette Dethleffs   1996

HT Campers

Avondsterweg 6

8938 AK, Leeuwarden (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen