Volkswagen CALIFORNIA T6 OCEAN

Diesel Automaat 2020 80.110 km
Verkocht

Aangeboden door DE JONG Kampeer & Recreatie

Algemeen

Merk Volkswagen
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2020
Modeljaar 2020
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 199 pk
Kilometerstand 80.110 km
Aantal slaapplaatsen 4

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
Lichtmetalen velgen Luchtvering

Gewichten en maten

Totale lengte 490 cm
Breedte 190 cm
Leeggewicht 2507 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3080 kg
Laadvermogen 573 kg

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Prachtige Volkswagen California in de graag gewilde Ocean 4Motion uitvoering. Deze bascamper die je mede door het 25 % wegenbelastingtarief en de geringe hoogte uitstekend als 1e of 2e auto gebruikt is ideaal voor woon- werkverkeer en natuurlijk vakantie en vrije tijd. De Krachtige motor brengt je overal en ook bij een stedentrip kan je deze California overal kwijt. Met de geringe hoogte van 199 cm is deze ook perfect geschikt voor de meeste parkeergarages. Het rijden met deze VW wordt nog prettiger door de zeer comfortabele en mooie lederen bekleding en de DSG-automaat.
Op plek van bestemming of de leuke tussenstop is het volop genieten. Een uitstekende slaapplaats met prachtig uitzicht boven en de eenvoudig ombouwbare slaapbank zorgt voor slaapgelegenheid voor wel 4 personen. Ook interesse in een ideale reisauto en een heerlijk vakantie- en vrijetijdsmaatje kom naar onze showroom en/of neem contact op met onze verkoopadviseurs. Zij helpen je graag op weg om het avontuur te ontdekken. (internnummer 51468)


Deze camper is door ons gecontroleerd op alle grote hoofdpunten bij inname . Voor een meerprijs van 995,-- bieden wij deze camper aan met een complete afleverbeurt en Bovag garantie. Bij aankoop met afleverbeurt ontvangt u : Grote onderhoudsbeurt autotechnisch, goed gekeurde banden volgens Bovag normen, Distributiesnaar vervangen indien binnen 12 maanden na afleverdatum voorgeschreven, grote onderhoudsbeurt + vochtmetiong gehele opbouw, schoonmaken interieur en exterieur, volledige uitleg bij aflevering, cabinemat, 50,-- brandstof , Tenaamstelling/vrijwaren van nieuw en/of inruil voertuig.

OPMERKING eventueel aanwezige SATELIETANTENNE. Vanaf november 2016 heeft een verplaatsing van veel nederlandse zenders naar Astra 3 plaats gevonden. Vraag onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden van de aanwezige antenne en de mogelijkheden en kosten van een update / vervanging van de eventueel aanwezige antenne.Getoonde gegegevens en afbeeldingen kunnen enigszins afwijken. Invoer- en/of publicatie fouten zijn voorberhouden en hier kunnen geen rechten aan verleend worden.


LET OP: Onze advertenties worden vanaf onze website doorgeplaatst naar meerdere sites. Onze eigen site www.dejongrecreatie.nl is altijd actueel. Andere sites helaas niet altijd. Kijk daarom ook altijd op www.dejongrecreatie.nl.

Wij zijn EXTRA OPEN op:

Zondag 2 Juli 11.00 - 17.00 uur.

Onze showroom , Kampeer- & Outdoorwinkel zijn op bovenstaande dagen EXTRA OPEN van 11.00 – 17.00 uur. Interesse in een nieuwe caravan, camper, voortent of luifel of een caravan of camper huren kom naar onze ruime showroom. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar.
Kampeerspullen of outdoor artikelen nodig om lekker te wandelen en/of er op uit te gaan. Onze specialisten helpen u graag aan de juiste schoenen, kleding en andere outdoor of kampeerspullen.
Het Technocenter is op zon- en feestdagen gesloten.

Alle informatie op de website van DE JONG Kampeer & Recreatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan DE JONG geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van de website rechten worden ontleend. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan eventuele foutieve/niet-actuele informatie, afbeeldingen, adviesprijzen, etc.


Bedrijfsinformatie

Bij ons vindt u altijd een grote keuze nieuwe campers en caravans van de merken: Hymer, Bürstner, Carado, Fendt, Hobby en Eriba. Ook bieden wij een zeer ruime keuze BOVAG occasions. Ons meest recente aanbod en onze openingstijden vindt u op https://www.dejongrecreatie.nl/.


Aanvullende opties en accessoires
  • 4 motion 4 weel drive
  • Automaat dsg
  • Automatische airco voor en achter (motor)
  • Digitaal dashboard
  • Electrische hefdak
  • Led koplampen
  • Lichtmetalen velgen 18"
  • Luifel in box
  • Navigatie en camera
  • Sidebars
  • Trekhaak afneembaar.

Meer informatie

Kleur: Grijs
Motorinhoud: 2.000 cc
Bekleding: Leder
Aantal zitplaatsen: 4
Garantielabel: BOVAG Garantie (12 maanden)
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 203 - € 218 per kwartaal
Basiskleur: Zilver of Grijs

Lees meer

Contact

Volkswagen CALIFORNIA T6 OCEAN

DE JONG Kampeer & Recreatie

Beeklaan 24A

2191 AB, Hillegom De Zilk (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen