Bürstner Ixeo Time IT 726 G 94.500 incl. EP level

Diesel Automaat 2021 10.346 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Cor Olie Recreatie

Algemeen

Merk Bürstner
Model Ixeo Time IT
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2021
Modeljaar 2021
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 10.346 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Airco op motor Audioinstallatie Bandenspanningscontrole Bearlock Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb.
Cruisecontrol DAB-radio Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels ESP Lichtmetalen velgen Navigatie Start en stop Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Turbo diesel Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Garage Garage achter Hagelbestendig dak
Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Decoder Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel TV-antenne
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Verwarming
Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer

Gewichten en maten

Breedte 230 cm
Leeggewicht 2850 kg
Rijklaar gewicht 2950 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 650 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed
Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze mooie camper heeft een luxe gezellige uitstraling en is als nieuw. Deze camper op Fiat chassis is voorzien van een 9-traps automatische versnellingsbak en is uitgerust met o.a.cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

De ruime gezellige zitgroep is voorzien van luxe bekleding. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 10 liter boiler aanwezig. De koelkast (139 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

Het hefbed wat boven de zitgroep geplaatst is bespaart enorm veel ruimte en biedt plaats aan 2 personen. De aparte bedden waarmee de camper is uitgerust bieden een ruime slaapplek aan 2 personen. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems maar ook traagschuimmatrassen. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer. Daar is ook een cassettetoilet ingebouwd. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Door de winterisolatie van deze camper en de aanwezigheid van een kachel beschikt u over een lekker warme camper tijdens winterse dagen. Dit maakt deze camper ook geschikt voor wintersportvakanties.

U kunt in de camper ook gewoon tv kijken of muziek luisteren via de ingebouwde audio-installatie. U kunt met de satellietontvanger en vaste schotelantenne van deze camper ook op vakantie naar uw favoriete programma's kijken. Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. U bent beschermd tegen zon en regen door de snel uit te draaien Thüle cassetteluifel die aan de camper is bevestigd. En als juist de vrijheid en onafhankelijkheid van het camperen u erg aanspreken, dan zorgen de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de televisiebeugel en de buitenlamp ervoor dat deze camper volledig aansluit bij uw ideeën van vakantievieren.

De camper kan ook gekocht worden met het reeds opgebouwde EP Levelsysteem (dit wordt anders afgebouwd) voor een prijs van € 94.500,--

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.

Deze camper is o.a. voorzien van:
Teleco schotel+ TV
Pioneer Navi met camera
Construct slot op automaat
150 ltr Koelkast
enkele bedden
Hefbed
9 traps automaat
cruise controll
Design pakket met piano zwarte grill
led rijverlichtng
fietsdrager 60 kg
enz enz 
Nieuw staat

De camper kan ook gekocht worden met EP Level voor € 94.500,--

Let op! Het door ons aangegeven leeggewicht is het gewicht zoals het door de fabriek wordt aangeboden. Extra gewicht wat later is toegevoegd, zoals bijvoorbeeld accessoires of gewicht van personen, dient hierbij opgeteld te worden. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Bürstner Ixeo Time IT 726 G 94.500  incl. EP level

Cor Olie Recreatie

Weg en Bos 1

2661 DG, Bergschenhoek (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen